Време е за историята на Толкин!
Кино

Време е за историята на Толкин!

Новите трейлъри и какво очакваме през май.

Толкин
Ако някога сте се питали какъв е бил животът на създателя на Властелинът на пръстените и Хобит, и ако сте искали да го видите на филм, 2019 е вашата година!
Време е за първия "пълнометражен" трейлър на филма Толкин, който ще разказва за живота и приключенията на гениалния автор. Филмът е на Fox и както се досещата ще бъде автобиографичен. Как Дж.Р.Р. Тплкин създава Средната земя, героите си и как влияе на творчеството му войната и приятелството, това са все теми, които ще видим във филма. Трейлърът изглежда обещаващ, според мен. Имаше мнения в социалното пространство, че лентата ще бъде не особено задълбоченa, но мисля, че дори само да се докоснем още веднъж до въображението на Толкин за нас ще бъде вълнуващо изживяване. 

Премиерата на филма ще бъде на 10 май 2019г. Доме Карукоски е режисьор, в ролите ще видим Никълъс Холт и Лили Колинс. 


Brightburn
Преди няколко дни написах говорихме, че 2019г. може би ще бъде успешна на тема хорър филми. Ето защо
Измежду другите интересни заглавия, които ни очакват през годината някак си пропуснах да включа филма Brightburn. Не защото не мисля, че ще бъде силен, а защото на пръв поглед ми изглеждаше повече като фантастика отколкото като страшен филм. Е, мнението ми след този нов трейлър е леко променено. Ще видим история за дете от друга планета, което е отгледано на Земята, но притежава не съвсем човешки способности, които причиняват хаос сред хората. 

Очакваме премиерата на 24 май, режисьор на лентата е Дейвид Яровески, а в ролите ще видим Джаксън А. Дън, Елизабет Банкс, Меридит Хенгър. Ето го и новия трейлър. 


Good Omens
Изключително много се вълнувам за сериите Добри поличби по Тери Пратчет. Повече за проекта ви разказахм тук
Историята е за ангел и демон, които са доста привързани към света, и затова рашават да го спасят, когато той е на прага на унищожение. Очакваме 7 серии.

В ролите ще видим Майкъл Шийн и Дейвид Тенант. Ето го и новия трейлър, който разкрива и друга част от актьорския състав, както и много забавен екшън. Четримата конници вече са тук, а на 31 май очакваме и премиерата.


Не забравяйте, че филмите "Алита:Боен ангел", както и новото попълнение в поредицата "Как да си дресираш дракон" вече излязоха. Гледахте ли ги? 

Няма коментари

Напиши коментар