Време е за най-новите трейлъри
Кино

Време е за най-новите трейлъри

The Twilight Zone, The Angry Birds Movie 2 и още.

Отново е събота и е време за новите трейлъри на някои от филмите, които очакваме през годината, а те не са малко. 


Тhe Twilight Zone
Тъй като съм голям фен на Джордан Пийл и неговата работа по филмите Get Out, който спечели Оскар и US, ще започнем с още един проект на американския режисьор. Става дума за новия прочит на сериала Зоната на здрача. CBS вече ни изненадаха с трейлър, но този е по-дълъг от първия. Виждаме някои от вече познатите неща, както и нови по-известни лица. Премиерата е на 1 април 2019г. Без повече увъртане, ето го и трейлъра. 


Scary Stories to tell in the Dark 
Доста ви поговорих за новия проект на Гилермо дел Торо. Повече подробности за продукцията, можете да научите тук. Адаптацията на класическите хорър серии и антологията на Алвин Скуарт от 1981г ще дебютира на 9 август 2019г. 


The Angry Birds Movie 2
За голяма моя изненада страшно много се забавлявах на първия филм за Angry Birds. Ще ми е интересно какво са направили създателите на анимацията и с втората част. Първият филм между другото направи 352 милиона долара. Само казвам. Вторият филм очакваме през месец август. 


Тhe Silence 
На продуцентските къщи явно им харесва да правят такива филми напоследък. И под "такива" имам предвид сючжетът, в който има чудовища, реагиращи на звук, и хора, които трябва да бъдат много тихи, за да оцелеят. Първо гледахме Quiet Place, който в сравнение с всички други хоръри от годината не беше лош, след това гледахме и Bird Box, чийто сюжет е... от части подобен. Е, сега Netflix са решили да направят филма Тhe Silence. Нямам особено големи надежди, но от друга страна, актьорският състав изглежда добре. 


Dora and the Lost City of Gold. 
Последният трейлър за днес е на филма Dora and the Lost City of Gold. Ако ви се гледа забавен филм, който прилича на тийн версията на Индиана Джоунс, това е вашият филм. Сериозно, дайте му шанс! Dora and the Lost City of Gold излиза по кината на 2 август.

Източник: The Verge


Желаем ви приятен уикенд и както винаги, Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар