Все пак ще видим филм по Minecraft
Кино

Все пак ще видим филм по Minecraft

Феновете на Minecraft вече могат да бъдат доволни 
 

Вече е сигурно и официално потвърдено. Ще има филм по Minecraft. Имаме и дата за премиерата, която всъщност е много по-различна от тази, на която се надявахме, и която се очакваше. Филмът по играта е обявен за 4 март 2022г. 

Mojang обявиха датата в блог пост, казвайки на феновете си "Спокойно, остават само 1053 или 34 месеца или 150 седмици и около милион и половина минути. Колко успокояващо! Е, поне разработчиците подхождат към ситуацията с малко хумор и усмивка. 

Всъщност, цялата публикация е написана с огромна доза ирония и това я прави наистина забавна. Заглавието на поста е Филмът за Minecraft е точно зад ъгъла... на много много голям блок. (Block) Самата статия излезе на 16 април. Веднага след това, разбира се получихме и още малко информация в останалите социални мрежи на играта. 

Warner Bros. и студиото всъщност работеха по проекта от 2014г. Това беше и причината феновете да очакват филма някога скоро, дори тази година. Сметките обаче се оказаха грешни. Част от екипа, който работеше по филма беше сменен и това явно се е превърнало в причината, часовниците да бъдат рестартирани. 

Историята на филма ще се съсредоточи върху тийнейджърка и нейните невероятни приятели, описани в поста като "група авантюристи", казаха от студиото. Те ще трябва, естествено да спасят света, след като драконът Ender Dragon решава да го разруши. 

Aaron и Adam Nee са новите писатели (сценаристи) на историята. Режисьор ще бъде Питър Солет. Отново според официалния сайт на Minecraft, той ще се грижи всичко да бъде изпълнено перфектно!

Естествено ще ни бъде интересно да видим филма. Винаги ми е интересно, когато се прави филм/анимация/серии по игра. И пак ще кажа, кога ще видим и филм по League of Legends. Не мога да чакам повече... 

Фенове ли сте на Minecraft и би ли ви било интересно да видите филм по играта? 

Източници: MinecraftPolygon

Свързани страници

Виж всички
Култура
"Lux"
League of Legends
Riot Games с нова песен за MSI 2019

Няма коментари

Напиши коментар
Tags