Все пак ще има
Кино

Все пак ще има "Пазителите на галактиката 3", но не се знае точно кога

Има ли съперничество между Marvel и DC?

Guardians will happen. When, where, how? For a later time.

Президентът на Marvel Studios - Кевин Файдж сподели, по време на интервю за MTV, че "Пазителите на галактиката 3" все пак ще види бял свят. Това се случи преди няколко дни на церемонията по връчването на наградите Златен глобус, за която ви разказахме по-рано.

Не се съобщават подробности около лентата, нито по-точна информация относно това кога да очакваме филма. По този начин Файдж успокои феновете на франчайза, които се колебаеха дали ще видят продължение, или не, особено след последните събития.

Както сигурно знаете, Джеймс Гън, който беше режисьор на оригиналния филм, беше уволнен през юли 2018. От тогава бъдещето на поредицата е неясно. Членовете на екипа на филма, сред които Брадли Купър, Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста и Вин Дизел подкрепиха публично режисьора. Тъй като той бе уволнен заради туитове, актьорът Майкъл Рукър изтри Twitter акаунта си в знак на солидарност. Дейв Батиста пък остана в Twitter и подходи със сарказъм.

Въпреки цялостната подкрепа от колеги и публика, студиото спря снимките на филма, чиято премиера трябваше да бъде през 2020г.

По време на интервюто Файдж сподели, че се възхищава от работата на Дън и режисьорския му талант. Освен това, той добави, че е любопитен да види какво ще направи режисьорът по "Отряд самоубийци II", по който той работи в момента. Дън ще напише сценария за продължението за Warner Bros. Филмът ще трябва да излезе през 2020г.

Файдж каза и че не вижда съперничество между DC и Marvel, и дори с удоволствие е изгледал Аквамен.


Да бе да...

Напоследък стана модерно хора да се наказват за изразяване на мнението си в Twitter, шегите започнаха да се приемат като нападки, и вече имам чувството, че отряд лелки с достъп до интернет дебнат, за да направят огромна драма от нечий статус. Колко е хубаво, че в България не ползваме социалната мрежа особено активно...

 

Източник: The Verge, IMDB

Няма коментари

Напиши коментар