10 от най-добрите трейлъри от E3
Култура

10 от най-добрите трейлъри от E3

Cyberpunk 2077, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5 и още цифра заглавия

E3 е низ от очаквани новини, шокиращи изявления, странни презентации, объркващи акценти и най-вече красиви трейлъри. За тези от вас, които не успяха да проследят всичко - ето 10 от най-готините и интересни видеоклипове, показани на E3.

Cyberpunk 2077

От компанията, създала The Witcher - CD Projekt RED, идва амбициозното и мистериозно RPG, случващо се в не-толкова-далечното бъдеще. Трейлърът не показва геймплей, но ни дава един бърз поглед към красотите, които светът може да предложи - претъпкано метро, тъмни улички, наситени с престъпност, летящи коли - заглавието неслучайно е едно от най-очакваните на пазара. За конкретни детайли от играта не се знае много, но от трейлъра сме запознати с V, наемник с високи цели, който ще е нашият герой.


Halo Infinite

Трейлърът не показва много, но обявява нещо голямо - продължението на добре познатата ни поредица Halo. Ексклузивно за Xbox, играта се разработва от 343 Industries, използва новия Slipspace Engine и представя завръщането на Master Chief. Музиката прилича малко на саундтрак на Chicken Invaders, но това няма да ме обезсърчи.


The Last of Us Part II

Демото на произведението на Naughty Dog е наистина впечатляващо - реалните кадри от играта показват плавен и зрелищен геймплей, чудесна анимация и иновативен подход към представянето на това, което се случва. За тази игра бих си взел PS4.


Ghost of Tsushima

Видеото показва изпипан геймплей, монументални гледки и прекрасна музика. Героите, за късмет, говорят главно английски език, а катеренето и стелт системата силно наподобяват Assassin's Creed - играта на Sucker Punch несъмнено ще е вълнуваща.


Fallout 76

Поредният Fallout, поредното амбициозно заглавие на Bethesda - този път с повече хаос и най-вероятно повече бъгове - мултиплейър възможности както за помощ, така и за вреда от приятели. Едно прекрасно продължение на чудесната сага, което, надявам се, пак да предлага стотици часове игра.


Sekiro: Shadows Die Twice

От създателите на Dark Souls From Software идва трудна игра с мрачна атмосфера и азиатска култура. Обещават напрегнат геймплей и въздействаща визия - можем само да чакаме.


Gears 5

Продължението на мрачната, изпълнена с чудовища и ужас поредица, вкарва малко цвят - Kait Diaz, новата героиня, придава дълбочина в историята и ни отвежда далече на север из спокойни гори и заледени езера в търсене на отговори. Нови оръжия, нови врагове, същата жажда за кръв - Чарковете на войната 5 излиза следващата година.


Forza Horizon 4

Чист рейсър - най-вероятно ще може да се нарече дори "аркаден". Извитите, обратни пътища на Великобритания ще можем да се повозим на коли, които дори и в София трудно ще забележим. Трейлърът поставя силен акцент върху променящите се метеорологични условия, които неминуемо ще оказват ефект върху управлението на колата. Каква по-добра игра от Forza Horizon 4 можем да си пуснем след един час пътуване до вкъщи из задръстванията на столицата? 


Sable

Атмосфера, по-спокойна и красива от слънцето, което ме буди от следобедна дрямка, придружена от саундтрак от Japanese Breakfast. Играта ще ни представи една пустиня, която далеч няма да е пуста, за изследване и ще ни държи за ръка през приключение на сетивата и съзнанието, на път към дълбоката истина.


Skyrim: Very Special Edition

Апотеоз на мързела и връх на безполезното, който, плашещо, се оказва невероятно привлекателен. Да играем единствено с реч - кой не си е мечтал за нещо подобно?

Предстоят невероятни времена за гейминг културата, предвид задаващите се заглавия. Време и средства да опитаме от абсолютно всички най-вероятно няма да намерим, но поне можем дълго да се радваме на трейлъри, тийзъри, геймплей, синематици и какво ли още не.

Няма коментари

Напиши коментар