1000 статии на сайта ни!
Култура

1000 статии на сайта ни!

След няколко месеца борба, смях и сълзи стигнахме до заветния брой публикации, което показва най-вече вашата любов и подкрепа - дори направихме класация за най-готините статии.

Много, мнооого неща се случиха в света на гейминга и електронните спортове през последните няколко месеца! Можем да гарантираме, че са поне 1000. С екипа на HFTV, се стараехме да бъдем на точното място в правилния момент, като ви правим част от най-интересните новини и събития

Равносметката е първите 1000 статии на сайта ни!

Понеже за нас е важно какво обичате да четете и от какво се интересувате, решихме днес да направим една малка класация на най-четените и харесвани от вас статии. Заглавията в оранжево са хиперлинкове и ако кликнете върху тях, ще бъдете отведени при въпросната статия.

Засегнатите теми са E3 и другите големи гейминг събития и турнири, популярни заглавия  като Fortnite, Dota 2, Fallout 76 и World of Warcraft, интервюта с едни от най-добрите български електронни спортисти и нови технологии. 

 10. Българин спечели EU LCS Summer Split 2018

Hylissang жъне голям успех на LoL сцената и това не остава незабелязано. Борихме се люто и настървено, но в крайна сметка Здравко с удоволствие даде и специално интервю за HFTV, което можете да прочетете тук.

9. Sony ще пусне PlayStation Classis през декември

С компактна конзола на цена от 100 долара Sony ще ни изкушават през декември. Все едно нямаме милиони други неща да пазаруваме по празниците, сега ще трябва да спестяваме и за това.

 8. Къде да се приземяваме във Fortnite?

Много хора поискаха да разберат къде да се приземяват в любимата си игра и кои са скритите локации на картата на Fortnite. Вътрешна и тайна информация за Tilted Towers, Snobby Shores и Shifty Shafts е животоспасяващо средство в напечени битки, затова по-добре да хвърлите по едно око - давам ви съвсем добронамерен съвет.

 

7. Fifa ми е като Golf-a 

Защо Fifa да е като Golf-a? Крис знае. Крис ще ви разкаже.

 6. Какво трябва да знаем за големия патч преди Battle for Azeroth

За всички, които са зарибени по World of Warcraft, Miffzy предаде години мъдрост в една статия. Тя играе за Алианса, което си е проблем поначало, знам, но все пак даде достатъчно добър обзор върху игра, която Blizzard всячески се опитват да възкресят. 

 5. Какво обявиха Bethesda на E3 2018

Bethesda са любимци на много от нас, от друга страна, Е3 е най-големият световен форум за игри. Наред с Fallout 76, те говориха за DOOM, The Elder Scrolls, Rage 2 и още проекти, които чакаме напрегнато. Това е една от причините тази статия да има такъв успех. 

 4. iPhone с нови три модела - Xs, Xs Max и Xr

Apple са голяма работа, дори и в гейминг света. Сензацията и чувството за съспенс, които успяват да породят преди каквито и да е обявявания, са световен пример за успешен маркетинг и безбожно добра реклама. 

 3. Интервю с Цветелин “CeRq” Димитров преди IEM Шанхай

CeRq разказа повече за играта му в NRG (отбор, притежаван от Шакил О'Нийл) и противниците, които очаква на IEM Shanghai. Научихме интересни факти за любимата му храна, музиката, която слуша и още детайли, които ви препоръчвам да откриете в статията.

 2. PUBG Corp. съдят Fortnite

Лют спор се разрази около авторските права върху специални елементи от игрите и най-вече Unreal Engine, собственост на Epic Games, собственици на Fortnite - същия енджин, който PUBG ползват.

 1. Привет, наркомани

Много красноречиво заглавие, но добре, ще ви отговоря на въпросите. Какво обсъждаме в нея? Проблемите, които се изправят срещу българското гейминг общество през последните десетилетия. Кой се вълнува от това? Очевидно всички ние.

Препоръчваме я, ако все още не сте я прочели. 

 Отворени позиции в HaveFunTV

Освен че сме ексклузивен партньор на ESL за България и покриваме техните турнири, съвсем скоро ще разширим и нашето портфолио от esport събития с коментар на български език. Търсим хора, които са мотивирани да се занимават с любимото си хоби! Таланти, скрити или нескрити, измежду вас има. Както знаете, смелият човек е смел, защото не мисли за последствията - отваряйте статията и очакваме вашето демо.

Кои теми са интересни за вас и какво съдържание искате да виждате в сайта? Сега е моментът да споделите в коментарите!

показване на 1 от 1 Коментар