Актрисата, която озвучава Sombra й направи косплей
Култура

Актрисата, която озвучава Sombra й направи косплей

Каролина Раваса, която озвучава Sombra в Overwatch направи косплей на героинята си. 

Каролина Раваса от години се подвизава в сферата на гейминга и е присъствала във всичко, като се започне от Grand Theft Auto V, премине се през Max Payne 3 и се стигне до Just Cause 4. Най-позната обаче е от ролята си на Sombra в Overwatch. 

По-рано тази година я видяхме на Katsucon, заедно с Melanie Jasmine, която също стана известна покрай превъплъщението си в същия персонаж. 

Запазихме връзка откакто се срещнахме преди няколко години, но през 2018 г. бяхме поканени на Алабама Comic Con като гости и излязохме през този уикенд, казва Жасмин пред Kotaku. Една от темите, които обсъждахме, беше проектът за вдъхновен от Sombra косплей, но беше малко трудно да се координираме, защото миналата година постоянно пътувахме до различни държави. 

Веднага щом Blizzard дали благословията си, двете започнали да работят по проекта. Костюмът на Каролина е изработен от Жасмин по персонализиран модел, предназначен да й пасва идеално. Създателката на костюма споделя и, че това е била една от най-приятните части от работата - да претвори дизайна и да сътвори облеклото. Можем само да се радваме, че тя е свършила работата си толкова добре, защото актрисата изглежда впечатляващо, като героинята, която озвучава.

Като цяло, да я подготвим беше толкова вълнуващо, защото бавно създавахме всеки детайл на героя и му вдъхвахме живот. Дори и за феновете в началото беше трудно да разпознаят Каролина в този костюм. Беше невероятно изживяване, допълва Жасмин. 

Косплеят изглежда наистина впечатляващ, но как да не бъде, имайки предвид обстоятелствата. Освен това, феновете изглеждат изключително екзалтирани и щастливи, а какво по-важно от това? Можем само да се надявам подобни проекти да се случват за в бъдеще и на българска земя, за да сме по-близо до героите, които обичаме.

Източник: Kotaku

Няма коментари

Напиши коментар