DreamHack с първи стъпки в Азия в края на годината
Култура

DreamHack с първи стъпки в Азия в края на годината

В партньорство с Viacom18 и NODWIN Gaming, DreamHack ще организира за първи път гейминг събитие в Мумбай, Индия.

Събитието ще се проведе от 21 до 23 декември тази година в GOREGAON EXHIBITION Center в Мумбай, Индия и ще включва класическата за DreamHack BYOC зона, в която всеки посетител може да донесе своя техника (компютър/лаптоп) и да играе игри с други хора в залата.

"Изключително сме развълнувани да навлезем в още един континент, като DreamHack отваря своите врати за първи път в Индия. Нашата цел е да изградим здрава гейминг екосистема и се стремим да помогнем в осъществяването на успешно и състезателно събитие", каза главният изпълнителен директор Marcus Lindmark на DreamHack.

Това събитие е част от партньорството между DreamHack, еспорт компанията NODWIN Gaming и индийската телевизия Viacom18. Трите компании ще работят заедно, за да въведат DreamHack бранда в Азия и да го превърнат в успешен.

"DreamHack винаги е бил символ за гейминга и електронния спорт в световен мащаб и ние сме щастливи да си партнираме с тях. Индия, с нейната динамична младост и известното си гостоприемство, е чудесно място, на което DreamHack да направи своята първа спирка в Азия", каза основателят и главен изпълнителен директор Akshat Rathee на NODWIN Gaming.

DreamHack Mumbai 2018 ще бъде събитие, в което ще има турнири по Dota 2, CS:GO, Street Fighter, както и на мобилен крикет, който ще се проведе специално за азиатския пазар. Също така, ще има и ретро зона, в която ще има аркадни машини с класически игри, както и експо зони, в които партньорите ще покажат своите последни продукти.

 

Източник: DreamHack

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Обявиха DreamHack Open Rotterdam 2019
CS:GO
Flusha подписа с Cloud9
PC
FIFA ми е като Golf-а

Няма коментари

Напиши коментар