E3 - Най-големият световен форум за игри
Култура

E3 - Най-големият световен форум за игри

Какво да очакваме тази година

Отново дойде това време от годината, когато най-големите световни компании в областта на технологиите и гейм дивелъпмънта се събират на едно място в Лос Анжелис, за да споделят над какво работят. През 2018 година фокусът ще бъде поставен върху огромния успех на Fortnite, но освен това можете да очаквате доста изненади от компании като Sony, Microsoft, както и гигантите EA и Ubisoft. Ако включим пресконференциите, събитието има продължителност от близо една седмица, и вероятно ще ви е трудно да проследите всички новини, за толкова кратък период. Затова ние ще подбираме интересните новини, така че очаквайте включване, скоро. 


Междувременно, ето и малко информация за самото събитие, за тези от вас, на които Е3 им звучи като име на робот от Междузвездни войни. 
Е3 е водещо (може би най-голямото) световно събитие за компютърни и видео игри и свързаните с тях технологии. По време на събитието в Los Angeles Convention Center събира под един покрив хиляди геймъри, журналисти, инфлуенсъри и  представители на фирми в развлекателната индустрия, като превръща събитието в най-очакваният форум в гейминг средите. 
Очаквайте най-интересните новини от Е3 в следващите статии. 

Източник: ТheVerge & E3 


 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags