ESL и SNIPES пускат обща линия облекло
Култура

ESL и SNIPES пускат обща линия облекло

Немските компании формират официално партньорство за ESL One Cologne, gamescom и ESL One Hamburg

Немската компания за фешън облекло SNIPES ще си партнира с ESL за три събития - ESL One Cologne, gamescom и ESL One Hamburg.  SNIPES е първият официален снабдител на "стоки от модата" (official fashion retail supplier) на ESL. Плод на партньорството ще бъдат брандирана зона за играчите, специален магазин на gamescom и ексклузивна двойно брандирана модна линия.

SNIPES е 20-годишна немска верига за стриит облекло, в това число и обувки. Доставяйки специфичен градски стил и ексклузивни продукти с висока стойност, те имат дълга история на обвързване с публични фигури като Wiz Khalifa, Snoop Dogg и Dennis Schroeder. За пръв път навлизат в esport-a на ESL One Hamburg 2017.

От SNIPES казват следното: " За разлика от повечето марки, за нас не става въпрос за достигане до нова аудитория в лицето на феновете на гейминга. Нашата цел е да преплетем гейминга и уличната мода и сме се отдали на тази велика задача с дългосрочен план".

Официалното партньорство започва този уикенд на ESL One Cologne, (чийто стрийм можете да гледате на български език при нас). Там SNIPES ще имат ексклузивни права за зоната на играчите. На gamescom 2018 ще бъде открита специална мода линия с бранда на ESL. SNIPES ще имат физически магазини на всичките събития. Допълнителни съвместни проекти и изненади ще очакваме в близките дни.

Oт ESL имаме следния коментар: "Ако човек се загледа в esports сцената, ще открие, че модата навлиза с големи темпове. В някои общности, например CS:GO и Street Fighter, уличната мода на обличане е ясно забележима. Чрез партньорството ни с SNIPES очакваме да обединим влиянието на esport-a и streetwear-a."

Източник: The esports Observer 

Няма коментари

Напиши коментар