Fnatic с ексклузивно стрийминг партньорство с Twitch
Култура

Fnatic с ексклузивно стрийминг партньорство с Twitch

Глобалната еспорт организация Fnatic обяви подписването на ексклузивно партньорство с Twitch.

Двата бранда ще "обединят усилията си за разработване на нови форми на творческо съдържание на живо, което може да бъде доставено на феновете по нов и новаторски начин".

В предаванията на Fnatic в Twitch ще видим всеки един от професионалните играчи в съставите на отборите.

Първото предаване, като част от новото сътрудничество, се проведе в Берлин с "Legends in Action Live" (Легенди в действие на живо). Fnatic използва стрийма си, за да разкрие новия дизайн на фланелките си за 2019 година, а също така и ексклузивни Q&A сесии с League of Legends играчите преди началото на новия LEC сезон.

Wouter Sleijffers - главен изпълнителен директор във Fnatic, коментира:

Без съмнение, Twitch остава най-добрата платформа за феновете и играчите, когато става въпрос за геймплей, и това е мястото, където повечето от нашите фенове вече взамодействат с това съдържание. Това, което прави това партньорство особено, е, че ние вярваме, че Fnatic и Twitch споделят визията за внасяне на електронните спортове във всяко домакинство чрез нови форми на съдържание, които осигуряват невероятно изживяване при гледане.

Партньорството с Twitch ни предлага вълнуваща възможност да продължим да проучваме нови формати на съдържание, като Legends in Action Live, както и да дадем възможност на феновете ни да изпитат повече от това, което предлагаме. Това е началото на едно ново и вълнуващо партньорство за нашите фенове и стриймъри.

Пълният запис от първото предаване може да гледате от Twitch канала на JW

Benoit Pagotto - директор на марката във Fnatic, коментира:

Ние сме изключително развълнувани да си партнираме с Twitch и използваме големите иновации, които Twitch са добавяли през годините, за да направят опита между играчите и тяхната аудитория още по-привлекателен. Това е чудесна възможност за нас и нашите фенове да се свържем и да си взаимодействаме на нови нива. Нямаме търпение да покажем нови идеи и да експериментираме с платформата, за да създадем бъдещи забавления.

Петя Желева - мениджър на еспорт партньорствата в Twitch, коментира:

Fnatic е легендарен еспорт отбор със силно присъствие в общността на Twitch, което прави това ексклузивно партньорство чудесно за нашата услуга. Като основна дестинация за електронни спортове с фокус както върху стриймърите, така и върху изживяването на зрителите, ние планираме да работим в тясно сътрудничество с Fnatic, за да насърчим още повече ангажираност по отношение на тяхното вълнуващо съдържание.

 

Източник: Esports Insider

Няма коментари

Напиши коментар
Tags