HBO обявиха пълния актьорски състав на предисторията на Игра на тронове
Култура

HBO обявиха пълния актьорски състав на предисторията на Игра на тронове

Кои са актьорите, които са намерили място в новия сериал? 

Игра на тронове приключи, но от HBO вече започнаха работа по новия сериал, който ще разказва за предисторията на оригиналния сериал. Все още не знаем как ще се казва новия проект, но знаем кога ще се развива действието, а вече знаем и как ще изглежда актьорския състав. Много от феновете на Игра на тронове се надяваха, че ще видят повече за родителите на Джон Сноу, или за бунта на Робърт Баратеон. Да, ама не. Историята ще бъде базирана на събития много преди това. Най вероятно ще видим как е създаден Краля на нощта и ще научим повече за Децата на гората. Както знаете, сериалът няма да бъде базиран на книга, този път. Всичко ще бъде оставено в ръцете на сценаристите и режисьорите. Този път, те няма да бъдат Дейвид и Дан, защото те вече се занимават с Междузвездни войни. Бюджетът за сериала също е доста голям, като е близък до размерите на последния сезон на Игра на тронове. 

Eто и кои са актьорите, които ще видим в сериала. 

Наоми Аки
Aнглийската актриса познаваме от Lady Macbeth. Освен това, ще я видим и в предстоящия Star Wars: Episode IX. Все още не се знае каква роля ще играе актрисата, както и останалите актьори, но вероятно ще бъде жена от Дорн или Есос. 


Денис Гоф
Слуховете, че ще видим актрисата в сериала тръгнаха още през ноември. Ирландската актриса познаваме от ролите й в Places and Things и Angels In America. Може би ще я видим като Ланистър. 


Джеми Кембъл Боуър
Актьорът е познат от Twilight, Sweeney Todd на Тим Бъртън и други. Той също вероятно ще бъде Ланистър. 


Шийла Атим
За участието й в проекта също се говори от ноември. Отново залагаме на Дорн или Есос. 


Джорджи Хенли
Малкото момиче от Хрониките на Нарния вече е пораснало и ще я видим в сериала. Може би като Старк? 


Тоби Регбо 
Познаваме героя от сериала на Netflix The Last Kingdom. 


И накрая, режисьор на сериала ще бъде С. Дж. Кларксън, която преди това е работила по епизоди на Orange Is The New Black, Dexter, Bates Motel и Jessica Jones. Надяваме се тя и екипът да се справят добре и разбира се да сполучат с добър и смислен сценарии, вместо да се опират на славата на оригиналния сериал. 


Източник: winteriscoming 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар