Intel @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018

Intel @ IEM Katowice 2018

Генералният спонсор на Intel Extreme Masters Katowice - Intel, имаше свои обособени места в арената и около нея. Екипът на HFTV успя да се пренесе във виртуалната реалност чрез WINDOWS MIXED REALITY, където бяхме рали състезатели за няколко обиколки. Това със сигурност не беше единственото, интересно нещо в зоната, всичко друго може да прочетете в редовете малко по-долу.

Аз специално бях първият, който успя да се докосне до VR на Intel. Седнах на специален стол, пред който имаше кормило, както и педали. Веднага момчетата от Intel ме пуснаха да играя Рали симулатор, а аз се справих повече от отлично, като завърших първи!

Какво е усещането?
Буквално се пренасяте в друга реалност и имате чувството, че наистина сте в кола. Оглеждате се и виждате 2-те странични огледала, всички джаджи по колата, естествено виждате и другите състезатели, имате възможност да сменяте своите скорости, чрез специални "пера", които се намират точно до показалците ви на кормилото. Имате три педала, като аз специално играх само с два от тях - газ/спирачка.

Самият VR Headset изглеждаше така:

След като станах шампион, станах, поклоних се и отидох да разгледам другите неща в зоната. Забелязах, че имаше последно поколение компютри и лаптопи, на които вървяха игри като PlayerUnknown's Battlegrounds, както и Witcher 3.
Всички посетители имаха възможността да опитат вкуса на Intel и повечето от тях имаха физиономията, която всички познаваме - "Мале брат, много яко върви!".

 

Малко по-надолу видяхме и компютър, който имаше дизайн на двигател. А КОЛКО ЯКО ИЗГЛЕЖДАШЕ!

Вижте това произведение на изкуството:

  

Величествено!

Имаше и 1 vs 1 сцена за VR битка, в която двама играча се целят с нещо като фризби, което не ни се стори толкова интересно, но пък беше също толкова яко да се гледа отстрани! Може би, ако се бяхме пуснали с Главусанов щеше да направим голямо шоу за зрителите!

Това беше само една от зоните на Intel, следете новините в сайта ни, за да ви покажем още от IEM Katowice!

 

Свързани страници

Виж всички
Intel Extreme Masters Katowice 2018
StarCraft II @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018
Razer @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018
HIRO @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018
Non-VR Racing Simulators @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018
HyperX @ IEM Katowice 2018
Intel Extreme Masters Katowice 2018
Gigabyte @ IEM Katowice 2018

Няма коментари

Напиши коментар