Instagram вече има опция да заявим Verified значка на профила си
Култура

Instagram вече има опция да заявим Verified значка на профила си

Instagram приканва потребителите си да пуснат заявка за получаване на Verified значка, както и добавят подобрения в сигурността на профилите.

Акаунтите, които имат голяма аудитория от последователи, вече ще могат директно да пуснат заявка за получаване на синята Verified значка след името им, като за целта е нужно да преминат през формуляр. Както може би ви е известно, в миналото такава значка можеха да получат само изключително световно известни личности или хора, които си бяха платили на черния пазар за нея.

Сега обаче, ако искате да подадете заявка, е нужно да отидете на Settings и там да изберете Request Verification. Ще е нужно да предоставите на Instagram информация за име на акаунта, две имена и лична карта/книжка. След неопределено време ще получите известие за това дали заявката е приета или е отхвърлена от Instagram.

Потребителите с популярни акаунти ще могат да прегледат горепоказаната информация през септември, а информацията ще стане публично достъпна едва след няколко месеца.

Facebook - компанията собственик на приложението Instagram - добавя нова функция към приложението, което ще спомогне за защитата на акаунтите от недоброжелатели. Вече е възможно да включим Two-Factor Authentication на акаунта и при всеки опит за вписване в Instagram акаунта да получаваме код от друго мобилно приложение за по-сигурно. Преди бе възможно само получаване на код като SMS на конкретен GSM номер.

Свързани страници

Виж всички
Музика
Eminem с нов албум
Премиера
Всичко, което знаем за GOT8

Няма коментари

Напиши коментар