Какво да очакваме от E3 тази година?
Култура

Какво да очакваме от E3 тази година?

Дати, програма и акценти.

Дами и господа, може би най-голямото гейминг събитие за годината - Е3 пристига съвсем скоро. Както сигурно знаете, то ще се проведе между 11 и 13 юни в Лос Анджелис. Всяка година на мащабното събитие получаваме изненади, нови игри и нова информация относно предстоящи проекти. Всички (или почти всички) по-големи гейминг студия се събират на едно място, а ние сме заляти от купища трейлъри на игри и какво ли още не. Ето ги и акцентите от програмата, като имайте предвид, че чакаме още няколко студия да потвърдят участието си. 

EA Play (7-9 юни) 
Тази година заменяме типичната пресконференция с множество стриймове, които ще можете да видите през първите два дни от събитието. Така ще говорим повече за нещата, които вие ни казахте, че искате да чуете, а именно геймплей и подробности около игрите ни от екипите, които ги правят, споделиха от компанията. 


Xbox (9 юни)
Ще видим традиционен Е3 брийфинг от Xbox, като очакваме да чуем новини за нова генерация конзоли, игри и тн. 
Ще можете да видите трейлъри на все още необявени неща, идващи през 2019 и не само, казаха от компанията. 


Bethesda (9 юни)
Очакваме новини около Elder Scrolls и не само. Въпреки че Bethesda потвърдиха, че няма да има Elder Scrolls 6, в социалните медии се говори други новини около заглавието. Скоро ще разберем какво ще стане. 


Ubisoft (10 юни)
Очакваме доста новини от компанията и също така чакаме да разберем дали някои слухове около някои игри ще бъдат потвърдени. 


Nintendo
Повече за участието на компанията можете да намерите тук


Square Enix

Очакваме игра за Отмъстителите, за която можете да прочетете повече тук


Разбира се, както всяка година, така и тази ще ви държим в течение на случващото се на събитието и интересните новини. 

Източник: gamesradar 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags