Какво обявиха Microsoft на E3 2018
Култура

Какво обявиха Microsoft на E3 2018

Halo Infinite, Forza Horizon 4, Devil May Cry 5, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 и още много други!

Microsoft ни показаха един тон нови неща на тяхната E3 Xbox пресконференция, включително Halo и Gears of War, Fallout 76, The Division 2, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 трейлър и нова самурай, екшън игра от създателите на Dark Souls.

Честно казано, пресконференцията премина в гледане на трейлъри. Много от игрите, които показаха не са създадени от Microsoft, обаче ще бъде възможно да бъдат играни на техните платформи. Или поне на Xbox!

Започнаха с Halo Infinite

Трейлърът не даде много информация, но поне показаха нещо, като оригиналното Halo, няколко войника и общо взето това е. Дори не беше дадена дата, в която да очакваме излизането на играта.

Ori and the Will of the Wisps

Продължението на Ori and the Blind Forest е тук. Страхотна графика и ефекти и със сигурност би предизвикала интерес, поне у мен, за да я поиграя.

Sekiro: Shadows Die Twice

Създателите на Dark Souls - FromSoftware са направили игра, в която играете нинджа с ръка-протеза. Защо пък не? Има кука! Естествено ще има много битки с мечове, големи босове, чудовища и т.н. 

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Доста симпатична игра, в която се разправя за момче, с много голямо въображение, чийто истории стават реалност. Ще може да я свалите безплатно на 26-ти юни.

Crackdown 3

Играта изглежда странна. Въпреки всичко явно ще може да карате колата си по сгради. Ще може да играете играта чак през февруари 2019-та.

Metro: Exodus

Нищо специално, като цяло. Този път просто светът ще бъде "по-отворен". Със сигурност обаче ще се пробва! 22-ри февруари 2019-та е окончателната дата.

Forza Horizon 4

Кой не обича симулаторите с коли? Особено с такава графика и такива коли! Този път обаче ще сме в онлайн свят, най-после няма да се състезаваме с ботове. Ще има 60fps версия за Xbox One X, което е много добре. 2-ри октомври е датата на излизанет и ще бъде налична в Xbox Game Pass на същия ден.

Cuphead ще получи expansion

Казва се The Delicious Last Course и ще бъде налична през 2019-та. Аз лично още не съм я пробвал, но изглежда супер забавна и трудна! Дано да я пуснат на цена, която отговаря на това, което предлагат, защото смятам, че в момента е доста надута.

Naruto vs Goku? WTF?! Bandai Namco обявиха Jump Force - crossover бойна игра.

 

Супер-мега-яка бойна игра. Или поне това очакваме! Аниме феновете трябва да се радват много.

Dying Light 2

Просто Dying Light... с по-отворен свят... в Париж. Колко романтично, а? На почивка, с малко зомбита.

Gears of War 5

Kait Diaz е основната заподозряна в този екшън трейлър на новата Gears of War 5. Много сняг, лиги и роботи. Каква комбинация...

Microsoft работят върху нов Xbox

Не че е голяма изненада, но Phil Spencer спомена, че хардуер отдела работят по новия Xbox. Какво ли ще бъде новото "оригинално име" може да ми напишете в коментарите отдолу! :D

И последно, но не на последно място - Cyberpunk 2077

Просто гледайте трейлъра. Страхотна графика, все пак е правен от хората, които направиха The Witcher 3. Това ще бъде едно от заглавията, което аз със сигурност ще играя! Давайте я насам!

 

Ами хора, това беше всичко от Microsoft или по-скоро най-важните неща, които подбрахме за вас! Ще се радвам да напишете в коментарите кое е най-очакваното заглавие от ваша страна! 

 

 

Източник: Kotaku

Няма коментари

Напиши коментар