Какво е общото между Аря Старк, Белатрикс Лестранж и Елза от
Култура

Какво е общото между Аря Старк, Белатрикс Лестранж и Елза от "Замръзналото кралство"?

Един невероятен косплей артист

Рядко се впечатлявам от косплей артисти и творчеството им. В никой случай не съм голям разбирач, но почти не се случва да съм наистина впечатлена. Този път е изключение и то поради няколко причини. Ако се занимавате с косплей или просто ако искате да разберете какво е общото между Аря Старк, Белатрикс Лестранж и Елза от "Замръзналото кралство", хвърлете един поглед на статията. 

Артистът, за когото ще ви разкажа, е само на 22 години, но напоследък придоби голяма популярност. И има защо. Ksenia Perova може да се превърне в почти всичко.

Хотел Трансилвания? Няма проблем.


Елза от "Замръзналото кралство? Защо не.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let It Go! This photo is inspired by Elsa costume in Ralph Breaks The Internet. I love how princesses look there, I can't decide which one I'll make as a full cosplay But I think I'll practice Elsa makeup a bit more Amazing wig: @heahair *** На это фото вдохновил образ Эльзы из нового мультфильма Ральф против Интернета. Мне ооочень нравится новый дизайн принцесс, и я не могу решить, какую из них выбрать для полноценного косплея #ralphbreakstheinternet #ralph2 #elsa #elsacosplay #costest #makeup #cosplay #disney #disneycosplay #disneymovie #disneyprincess #princess #queen #comfyoutfit #casualprincess #frozen #frozencosplay #sidebyside #cosplayvscharacter #cosplayer #winteriscoming #letitgo #cartoon #cartooncosplay #geekgirl #makeuptransformation

A post shared by Ksenia Perova (@noaxaon) on


Бел от "Красавицата и Звярът? Разбира се.


Булката труп? Естествено.  

Noaxaon, както е сценичното ѝ име, e от Санкт Петербург, Русия. Можете да я намерите в Instagram и Facebook, или да й купите кафе в Ko-fi. Направи ми приятно впечатление, че Ksenia обръща голямо внимание на феновете си, вслушва се в желанията им за косплей и като цяло изглежда мил и положителен човек. 

От 2014г. насам косплейърката се поставя в различни роли, повечето от които на Disney, но и не само. Тя е изключително артистична и успява да придаде характер на героите, в които се превъплъщава. В Инстаграм вече има над 70 хиляди последователи и това число расте всеки ден. 

Noaxaon споделя, че не помни какво точно я е вдъхновило да започне да се занимава с косплей. Казва, че е изключително щастлива, когато я разпознават или я помолят да се снима с феновете си. Споделя освен това, че черпи вдъхновение от други косплейъри. 

Любимите ѝ косплеи са този на Аря от Игра на тронове, тъй като много я харесва, както и Мавис от Хотел Трансилвания, с която има невероятна прилика.

Моят личен фаворит е косплеят на Белатрикс Лестранж

Само като си помисля, че един и същи човек може да се превъплъти в Аря Старк, Белатрикс Лестранж и Елза от "Замръзналото кралство", вече съм впечатлена. Надявам се Noaxaon да продължи да ни изненадва с интересни косплеи и ще следя с интерес следващите й проекти. 

Ами вие? Какво мислите за косплея и за Noaxaon? Споделете в коментар под статията.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар