Кога ще бъде лятната разпродажба в Steam?
Култура

Кога ще бъде лятната разпродажба в Steam?

Както често се случва, датите за лятната разпродажба в Steam изтекоха по-рано от очакваното. 

Някой от вас сигурно ще кажат "Още не е минала пролетната разпродажба, а ние говорим за лятната..." Ами, така е, но Summer Sale-ът в Steam поне за мен винаги е бил най-добрият, затова няма как да пропусна да ви съобщя новините. 

Пригответе спестяванията и портфейлите си, дами и господа и се пригответе са лятната разпродажба в Steam. 

via GIPHY

Отново стана време да приготвите Steam портфейлите за пресушаване. Датите за лятната разпродажба изтекоха по-рано от очакваното, затова можете спокойно да сортирате и избирате игрите, които искате и да се насочите към вашия Steam Wishlist. 

Разпродажбата започва на 25 юни и ще завърши на 9 юли 2019г.

Както обикновено ще има много заглавия, с огромни намаления. Ще ви разкажем за най-добрите оферти, както обикновено, когато разпродажбата започне, за да не изпуснете нещо, което харесвате. До тогава, можете да си набележите интересни заглавия, които искате да вземете. 

Принципно лятната разпродажба често ни дава най-големи намаления. Сега, когато платформата на Valve има и конкуренция в лицето на Epic Games Store. Когато навлязoха на пазара, Epic Games предложиха добри условия за разработчиците на игри, а и за някои от клиентите. Steam към днешна дата си остава най-голямата платформа за игри и до голяма степен, добрите разпродажби допринасят за това. Надяваме се следващата да е добра. 

Нека не забравяме и, че тепърва очакваме пролетната разпродажба. По традиция, датите все още не са потвърдени, но се очаква тя да започне съвсем скоро - на 23 май. Другите разпродажби до края на годината са тази за Хелоуин на 24 октомври, Steam Black Friday/Autumn Sale на 20 ноември и зимната разпродажба на 19 декември 2019г.

Не забравяйте, че това не са официално обявени дати. По всяка вероятност и имайки предвид какво се случваше през миналите години, очакваме разпродажбите тогава. 

Лятната и зимната разпродажби в Steam траят най-дълго време - около две седмици. В тях по принцип виждаме и най-големите отстъпки, затова и вълнението около тях е толкова голямо. Затова, ако някоя игра не е по джоба ви, по време на пролетната разпродажба, препоръчваме ви да изчакате лятната. Имайте предвид също, че ако играта е по-нова, шансовете са да е с по-малко намаление. Затова, имайте търпение и попълнете wishlist-а си. 

Няма коментари

Напиши коментар