Ashe: Warmother
Култура

Ashe: Warmother

Кои отговори получихме и кои са новите въпроси.

Преди известно време ви разказах за проекта на Riot Games и Мarvel - за създаването на комикс книги, базирани на играта. Разказахме ви, че Ashe: Warmother ще проследява живота в Runeterra и пътешествието на един от първите шампиони на полетата на Лигата - Ashe - the Iceborn warrior. В тази статия ви разказахме за хората, които ще работят по проекта, както и за самата история. 

Ето и кратко видео, което да ви въвлече в историята. 

Очаквахме комиксите да излязат малко по-късно през годината, но бяхме приятно изненадани по няколко линии. Първо, те подраниха. Второ, първата част е достъпна онлайн и то напълно безплатно. Тук можете да прочетете част първа и част втора. 

На кои въпроси отговори комикса и кои останаха отворени? Без да спойлвам, мога да споделя, че първата част, или по-точно края й ни остави с много въпроси. Това разбира се е логично, като се има предвид, че все пак е първия комикс и начало на историята, затова не сме очаквали по-малко от това. 

Част първа на комикса беше доста добра, поне според мен и повечето фенове. Ето и какво се случи, а и какво очаквам за напред.

АКО НЕ СТЕ ЧЕЛИ КОМИКСА, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТУК. СЛЕДВАТ СПОЙЛЕРИ. 

Предполагахме, че първата част ще разказва за живота на Аш и как тя става избранницата на Avarosa, митична героиня от вселената на League of Legends. Бяхме прави. Виждаме и майката на Аш в нещо, което изглежда като спомен. Освен това ставаме свидетели на сложните взаимоотношения между нея и Грена - майката на Аш... Нека обаче спрем до тук. Комиксът е интересен и го препоръчвам на всеки, който харесва или играта или просто комикс културата. Пожелавам ви приятно четене, а ние ще ви държим в течение при всички новини около проекта. Втората част вече може да се намери онлайн. 


От месеци знаехме за партньорството между Riot и Marvel, а всички комикс фенове и фенове на играта бяха заинтересовани и очакваха с интерес първите комикси. Повечето от тях останаха доволни от сътрудничеството до този момнет и очакват още. 
 

Източник: leagueoflegends

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар