Култура

"Lux"

Очаква ни нова комикс книга от Marvel и Riot Games
 

Преди известно време ви ви разказахме за колаборацията между Riot Games и Мarvel. Става дума за създаването на комикс книги, базирани на играта Leaague of Legends. След излизането и успеха на първата такава книга, а именно Ashe: Warmother, която проследява живота на Аshe, очакваме и нов комикс. 

Новата книга ще разказва за живота на Lux, като вероятно това ще бъде и името й. Книгата вече може да се поръча (pre-order) от Amazon

Информацията там е, че книгата е с меки корици, струва 15.99 долара и ще бъде достъпна през ноември. Все още не е обявена официалната дата. Супер подарък за Lux main-овете, ако питате мен. 

Феновете вече получиха пръв поглед върху комикса, както и малко информация за съдържанието му. Сериите ще следват Lux, и сложните събития и връзки в района Demacia, където магията е забранена. Ще проследим пътуването на героинята, от напускането на Demacia и опитите й да разбере по-добре магията си. 

На корицата на комикса виждаме Lux, нейния брат - Garen (Само аз ли не знаех, че двамата са брат и сестра!?), както и най-новия герой в League of Legends - Sylas.

Както виждате Sylas е в сянката, докато Garen е на фона на чисто и безоблачно небе. Това не е изненадващо, имайки предвид историите на героите. В биографията на новия герои пише, че те с Lux формират приятелство, след което обаче я предава. 

Вероятно в комикса ще видим повече за връзките между героите. Скоро ще разберем, а докато чакаме излизането на комикс сериите, можете да вземете четирите, които вече са достъпни, а именно тези за Аshe. 

Ще ми бъде много интересно да проследя пътуването на Lux! Надявам се комикс книгите да се превърнат във вдъхновение за филм и очаквам нещо като Warcraft: Началото, но за сега това си остава само мечта. 

Източници: dotesports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар