Microsoft пуска своя линия Xbox козметика за геймъри
Култура

Microsoft пуска своя линия Xbox козметика за геймъри

Козметиката им ще бъде осъществена благодарение на партньорството с Unilever компанията, която произвежда Axe афтършейва.

Лайфстайл продуктите бавно, но сигурно излизат от зоната си на комфорт към съвсем други сфери, като например гейминга. Такъв е случаят с Microsoft. Не знам дали ще повярвате, но технологичният гигант е сериозен в намеренията си да пусне своя собствена серия козметични продукти с името Xbox Lynx, които ще бъдат осъществени благодарение на партньорство между Microsoft и Unilever - компанията, която произвежда козметичната серия Axe продукти.

От името можем да добием представа, че ще бъде брандиран с цветовата гама и дизайн, използвани за Xbox конзолите на Microsoft, а от изображението най-отгоре на статията можем да добием представа и какво ще включва продуктовата линия - спрей за тяло, дезодорант и душ гел.

Продуктовата линия ще бъде ексклузивна за Австралия и ще излезе на пазара през юли, като ще се предлага като част от продуктовата линия Lynx на Unilever. Името Lynx е продуктовата линия Axe на Unilever, но извън САЩ.

Tania Chee - ръководител на бизнес групата на Xbox в Австралия и Нова Зеландия, заяви в официално изявление следното:

Виждаме феновете на Xbox да постигат невероятни неща всеки ден и ние искахме да отпразнуваме това високо умение, страст и решителност, като създадохме нещо наистина специално.

Seamus Blackley - един от създателите на първата Xbox конзола изрази своето мнение по отношение на новата продуктова линия на Microsoft в своя Twitter профил. Или по-скоро остана безмълвен, че такова нещо въобще предстои да просъществува.

А докато той недоумява какво се случва, ние се питаме какъв ли мирис ще имат продуктите Xbox Lynx? От Microsoft дават отговор на този въпрос. Продуктите съдържат плод, билки и различни дървесни видове. Ето и целият цитат:

Ароматът на Xbox Lynx е свеж с пулсиращ зелен цитрус, включващ нотки на кафиров лайм и лимон, ароматни билкови средни нотки от мента и градински чай, и дървесни нотки на пачули и бистро. Съдържайки гама от естествени етерични масла, гамата от продукти Xbox Lynx идва с елегантен нов облик и включва спрей за тяло, дезодорант и душ гел.

Не съм много на ти с растенията и екзотиката, затова се надявам поне някой от вас да е разбрал какво точно съдържат тези продукти.

 

Източник: The Verge

Няма коментари

Напиши коментар