Най-добрите миймове за годината
Култура

Най-добрите миймове за годината

... до сега.

Ще направим кратък разбор на месеците от началото на годината на тема миймове (или мемета). Напоследък се правят такива всекидневно и то по много, но кои са тези, които станаха вайръл и кои са нашите любими? 


Spider-man

На 14 декември излезе още един Spider-man филм. Този път анимация в която видяхме няколко вселени, няколко Spider-man-а... Пълна лудница! Филмът спечели и Oскар за най-добра анимация. В една от сцените Майлс, който иска да се научи как да бъде по-добър Spider-man копира позата на Питър Паркър. Това е и началото на серия мемета.

Reddit via u/RoseBladePhantom


Sasuke

Няма как да минем без Наруто мийм. През 2004г. излезе епизодът “Hate Among the Uchihas: The Last of the Clan!”. В серията братът на Саске общо взето го побеждава, а в една от сцените го блъска в стена и му казва, че е слаб. Когато преди години гледах епизода, го намерих за особено тъжен, но сега точно той е дал основа за забавен мийм... или по-скоро вълна от такива.


Aladdin  

Още от миналата година, когато видяхме как ще изглежда новият Пикачу се радваме на безброй мемета с него и стария му еквивалент. Всъщнот и за Цар Лъв беше въщото. Сега излезе и трейлърът на новия Аладин. Нямам коментар. Ако имате нещо за казване, споделете впечатленията си в коментарите под статията.


Лейди Гага и Брадли Купър

На церемонията по връчването на Оскарите тази година видяхме Лейди Гага и Брадли Купър, които заедно изпълниха песента Shallow от филма A Star is Born. Изпълнението им беше прекрасно, но породи и някои закачливи мемета. Част от тях бяха насочени към момента на близост между двамата.

Моят личен фаворит е този мийм. Просто искам вече да излезе този финален сезон.


Кои са вашите любими миймове? Споделете в коментар. 

Свързани страници

Виж всички
  • DaWizz
    DaWizz
    Big chungus Shaggy Ricardo това са миймовете за годината за сега :D
показване на 1 от 1 Коментар