Най-добрите постове на I-ви април.
Култура

Най-добрите постове на I-ви април.

Честит първи април! 

Е, отново е първи април и интернет в залят с най-различни постове по темата. Както знаете, днес е международен ден на шегата. При всичките абсурди, които така или иначе се случват, на моменти чак е трудно да се ориентираш в това кое е истина и кое шега. Все пак, да отдадем заслуженото време на компаниите и организациите, които са отделили от времето си в опита си да ни измамят или разсмеят. Ето ги и най-забавните според нас. 

PUBG - Разбира се започваме с новия ъпдейт в PUBG. Всичко за него можете да прочетете тук. За да съм полезна, все пак ще ви издам нещо. На левъл 4 имате нова каска. Ето и как изглежда тя. 

Източник: PUBG

Lindt - Очевидно от една от любимите ни компании за шоколади ще правят серия с броколи. Като имате предвид, че те вече имат серия с люта чушка, това няма да е много изненАДващо. 

Google ни предложиха няколко забавни идеи. През последните години те доста се стараят около първи април. Първо в Google Mapls получихме версия на популярната игра от близкото минало - Змията. 

Освен играта, от Google решиха да се вслушат в гласа на цветята за празника. А помните ли, когато преди две години получихме и серията най-различни нови аксесоари от компанията?


HYPERX и ENCE не останаха по-назад с нови слушалки и резбира се - мърч с ушички. Доста е добър. 

Източник: nissinfanstore

От LEGO ни предложиха приложение, с което да намираме липсващите блокчета. Е, определено имаме нужда от такова. 

Естествено, ако не сте прочели и нашата статия по-темата, ножете да го направите тук.  


Голямата шега за днес си остава това, че в понеделник сутрин спахме с час по-малко. А вие, успяхте ли да излъжете някого днес? Аз бях излъгана от брат ми още сутринта... Когато те е страх от насекоми не е много трудно. Е, имате още няколко часа! И както обикновено... не вярвайте на никого днес. 
 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags