Най-хубавите коледни реклами
Култура

Най-хубавите коледни реклами

Топ 10 + 1 коледни реклами

Да напиша статията ми отне твърде много време. Може би, ако не плачех постоянно по време на рекламите, нямаше да е толкова много. Спокойно, някои от рекламите всъщност са доста забавни. Еnjoy!


Големите победители, когато става дума за коледни реклами, са авиолиниите. Ето и защо.

WestJet

Едно е да видиш коледна реклама, съвсем друго е да станеш част от нея и да получиш точно това, което си си поръчал на Дядо Коледа. 


Heathrow

Ако пък сте пропуснали някоя от рекламите на Heathrow с мечоците, ето и една от тях. 


Erste Bank 

Първата реклама е от тази година. Тя беше пусната само преди няколко дни, но вече се радва на популярност заради оригиналната идея и свежия си коледен дух. Рекламата е на Erste Group - австрийска банка и една от най-големите финансови институции в Източна Европа. Вероятно от компанията искат да наблегнат на сигурността, а какво по-важно от това за една банка. #believeinlove #believeinchristmas #believeinyourself са посланията на рекламата.


 Publix

Следващата реклама е на Publix - известна верига супермаркети в САЩ с над 1000 магазина. Както и в повечето коледни реклами, посланието е да бъдем заедно. 


Apple

Когато става дума за гиганта Apple, можем да се спрем на поне на няколко реклами, а аз съм си избрала 2 от тях. Първата е от 2014г., а втората от 2018г.  Въпреки че на пръв поглед и като стил двете реклами са различни, и двете представят идеята за себеизразяването и са изключително мили и трогателни.

 


Sainsbury

От Sainsbury ни изведоха от традиционните коледни реклами и ни върнаха в училище, в час по история. За тези, които не са внимавали много в час, това е времето на Първата световна война.


Coca Cola

Трудно ще е да си говорим за коледни реклами, без да включим Coca Cola. Сещам се за поне 10 реклами, тъй като компанията обвързват със себе си самия Дядо Коледа, а ето я и една от тях. 


Bouygues Telecom

Обещах ви забавна реклама. Какво по весело от това? Френският телеком са решили да ни поднесат една много свежа и танцувална реклама.


John Lewis

Една от компаниите, които се справят най-добре с коледните кампании и реклами, според мен е John Lewis. Всяка година по Коледа те ни изненадват с нови нестандартни идеи. 


Коя е вашата любима коледна реклама?

Свързани страници

Виж всички
Музика
Какво слушат хората?
Мобилни
Nokia показa как се прави бюджетен телефон

Няма коментари

Напиши коментар