Някои от най-добрите косплеи за 2018г.
Култура

Някои от най-добрите косплеи за 2018г.

Нашите топ 5, Vol 1
 

През последните години косплей изкуството се развива все повече и повече и превъплъщенията на артистите стават все по-професионални и истински. С всяка година конкуренцията сякаш става все по-голяма и е все по-трудно да изберем най-добрите косплеи, но нека все пак опитаме. Имайте предвид, че в тази статия съм избрала само женски косплеи. В следващата ще бъдат и мъжките. 

В следващите редове ще ви представим едни косплейъри, които направиха невероятни неща през 2018г. 


1. Polinavish

Косплей Polina

През 2018 няколко руски косплеъри ми направиха изключително добро впечатление. Polina е първата сред тях. В социалните мрежи тя подтиква хората да й пишат и да й казват какво искат да видят от нея за в бъдеще, защото според описанието тя може да направи косплей на всичко. Освен всичко друго, рускинята е влогър и PR. С косплей се занимава едва от 2016г., а вече има голямата награда от Starcon 2018 - един от най-големите фестивали за косплей в страната. 


2. noaxaon

Продължаваме с Ксения Перова. За нея ви разказахме в друга наша статия. Тя отново е от Русия, само на 22 години и е моят голям фаворит. От 2014г. насам косплейърката се поставя в различни роли, повечето от които на Disney, но и не само. Тя е изключително артистична и успява да придаде характер на героите, в които се превъплъщава. В Instagram вече има над 70 хиляди последователи и това число расте всеки ден. 


3. Skunk

Косплей: Skunk, Снимка: eosAndy

Skunk прави невероятни косплеи на различни филми и игри, и споделя, че това са основните й интереси. Моят любим е този от Игра на тронове, но вероятно просто съм пристрастна. Над 10 000 човека следват нея и нейната половинка Weasel в социалните медии. И двамата са косплеъри и правят доста интересни проекти заедно.


4. Kamui

Косплей и снимки: Kamui

Светлана и Бенджамин представят себе си в социалните мрежи като хора, които обичат да експериментират с различни неща. Освен невероятни косплеи, те правят видеа и книги, с които да обучават други млади артисти в тънкостите на косплея. 


5. Narga

Косплей: Narga, Снимка: kmitenkova

Natalia, или както е сценичното й име - Narga, отново е руски косплейър. Повече нейни косплеи можете да видите тук, а определено има какво да видите.


Кои са артистите и косплеите, които ви впечатлиха през годината? Споделете в коментар. 

Няма коментари

Напиши коментар