Очакват ни нови истории за супер герои от Marvel
Култура

Очакват ни нови истории за супер герои от Marvel

Serial Box и Marvel в партньорство. 

Преди известно време ви споделихме, че от Netflix спряха всичките си сериали на Марвел, като ви разказахме повече в тази статия. Някои от вас съвсем логично попитаха, какво ще се случи с историите, които останаха недоразказани. Разбира се имахме някои предположения, а сега научихме и нещо ново. Марвел ще си партнират с услугата Serial Box, за да разказват историите си по алтернативен начин. Сега обаче, не става дума за филми или сериали, а за нещо друго. Ако до момента все още не сте чували за апликацията, ето и какво представлява тя. 


От компанията не забравиха да споделят за новото партньорство в официалния си акаунт в Twitter

 

През последните няколко години startup-ът Serial Box експериментира с различни начини за разказване на истории. Сега, тя се пренася в супер геройския свят на Марвел, като ще създаде нови истории с Черната Пантера, Черната вдовица, Джесика Джоунс, и Тор. За момента, това са потвърдените заглавия. 

Историите ще бъдат оригинални и няма да бъдат свързани с комиксите или филмите. Единствено героите ще бъдат добре познатите. Моли Бартън, която е изпълнителен директор на компанията Serial Box коментира по следния начин. 

Изключително щастлива съм и се вълнувам, че Марвел ще използва именно нас, за да продължи да разказва истории за любимите ни герои. 

Първата история ще бъде за Тор и ще дебютира през лятото. За момента изглежда сякаш Marvel искат да дадат шанс на своите партньори и да видят дали и до каква степен героите им ще се впишат в този интерактивен начин за поднасяна на съдържание. През последните години компанията доказа, че може да прави филми и сериали, а не само комикси, а сега изглежда, че отново е готова за импровизации и нови хоризонти. 

Очакваме с интерес да разберем какво ще се получи от новото партньорство и желаем успех!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Нов трейлър на Detective Pikachu
Streams
Топ 10 най-гледани стрийма в Twitch 
Кино
Най-очакваните сериали тази пролет
Кино
Netflix спира всичките си Marvel сериали

Няма коментари

Напиши коментар