Онлайн телевизия - гледаме новата реалност
Култура

Онлайн телевизия - гледаме новата реалност

МЕДИЯ - ТЕЛЕВИЗИЯ - РАДИОТОЧКА Все методи за достигане до нова информация.

През годините човек винаги се е опитвал да подобрява и увеличава достъпа си до информация. Най-важното до днес беше съдържанието да отговаря на навиците - например вестниците - ежедневник с актуална информация, но как седят нещата днес и в близко бъдеще...?

Без да се връщаме много назад и да разтягаме локуми, ще отбележим, че видеоразпространението под формата на телевизия има богата история в последните близо 100 години.
След появата на опити за черно-бяло разпространение на видео сигнал през 1920 и първите цветни картини през 1950 година, днес не говорим просто за качество, а за персонализиране.

Истината е, че с промяната на културните и други ценности, се променят и практиките и начините на разпространение. Възможността всеки да получи съдържание навсякъде и по всяко време е факт поради две причини - интернет и достъпни екрани навсякъде.

Интересен факт: Най-старото умение на човек е да се учи посредством анализирането на информацията, която вижда, чува и възприема чрез рецепторите си от околната среда - т.е. технологиите са изцяло подчинени на биологичните ни особености и белези като вид.
Следователно в нормалното си развитие човек единствено може да се стреми да увеличава видеосъдържанието, което е налично, за да задоволи любознателността си и любопитството си.

HaveFun.tv е различен проект, той спестява време и ни дава възможност да тестваме, преживяваме и споделяме наученото. Информацията, поднесена чрез нашата платформа, е строго профилирана и добре синтезирана. Всеки бързо може да открие интересната за него новина или видео, така че да получи адекватна и полезна информация, когато е нужна.
HF не ви кара да седите на дивана пред телевизора, HF не ви кара да чакате, HF не ви кара да инсталирате допълнителни програми - HaveFun е мултимедийна дигитална платформа, която можете да гледате на всяко едно устройство, свързано с интернет.

В нашата телевизия няма да можете да гледате повторението на "Матрицата Презареждане", но със сигурност ще сте сред първите информирани, ако ще излиза четвърта част, дори и да не е от братята Уашовски. Основната идея е да се разтоварваме и забавляваме и да излезем от сивото ежедневие и постояно неЗначимите неща, които се случват в икономическия и политическия свят. Смятаме, че човек сам определя интересите си и - да, ние няма да ви говорим за стокови пазари, но можем да ви научим как да изкарвате кинти от криптовалути. Въобще, HaveFun отказва да ви занимава с остарели неща или просто да следва модата - ние тестваме, обсъждаме и предлагаме чиста доза истина по най-естествен начин.

Популярната дума стрийминг и нелинейното потребление в следствие на развитието на мобилните услуги, които промениха линейното класическо разпространение. Високоскоростните трасета и нарастващият брой на смарфони, таблети, компютри и всякакви мултимедийни устройства, предизвикаха масово разпространение на все по-уникално съдържание.


Според поручване на BCG - 96% от американците и 74% от европейците вече разполагат с устройства, които могат да гледат streaming. Още повече, че вече над 1 милиард свързани устройства към мрежата са готови да приемат сигнал. От 2013 до 2014 година гледането на онлайн видеосъдържание нараства с 50%, като абонаментите за ТВ пакети намаляват. Към момента имаме необходимост от над 40% от общото видео по поискване "Video on demand" и домашни записи - стил "Превъртаме напред и назад - колкото си искаме" - докато обясним какво е засада на баба си.
Всички тези преходни устройства отдавна трябваше да са мит, но какво да се прави - еволюцията изисква производство на платки, пластмаса и кабели. Много специалисти с физически труд вече не са необходими в Wireless World, в който се намираме. WWW скоро няма да значи World Wide Web, а World Wireless Web, в който живот и здраве всеки ще има неговото лично 'cloud' пространство.

Ето защо, като всички големи медийни магнати и новото поколение, телевизия HaveFunTV сме ориентирани към регулярно, качествено и уникално съдържание, като ESL Pro League и всички големи шампионати от света на електронните спортове и дигиталната култура. Ние не сме множество програми, не сме на запис - ние сме удобни. Основната ни цел е да ви предоставим богат избор от разнообразно съдържание и развлечение, информация и спорт.

Ние сме една крачка напред, защото сме готови да посрещнем предизвикателствата на съвременното видеоразпространение - било то Formula1 по F1TVPro или Олимпийските игри с всички дигитални изменения. Изхождайки от вашите интереси, ние се адаптираме и в максимално къси срокове създаваме екип от професионалисти, който може да ви сервира огромна и вкусна порция от любимите ви спортове и хобита.Искаме да отбележим още, че въпреки, че основната целева група на HaveFun.tv е 12-35 години, то очевидно поколенията се променят и статистиките показват, че потребителите, които се интересуват от предлаганото от нас съдържание, достигат възрастова граница от 45 години. Друг интересен факт е, че все повече жени откриват интересите си в сферата на дигиталните новости и компютърен свят.

Стига толкова, мислим, че всичко ви стана ясно - не доставяме само новини, не сме само спорт, не сме само филми - ние сме това, което искате - останалато оставяме на вас!

Последно: през 2017г. очите ни се взират в 64% монитор на компютър, 52% в телефон, 32% в книги, 11% в таблети и други устройства и 10% в конзолни игри - процентите надскачат 100%, защото всеки един от нас върши повече от едно действие.

Имате всичко на телефон или компютър или "cast"-нато на желания екран благодарение на ХевФънТВ - късмет и успехи!
 

Няма коментари

Напиши коментар