Riot Games представи официално редизайна на логото си
Култура

Riot Games представи официално редизайна на логото си

Какво мислите за новото лого?

Riot Games вече си имат ново лого. Разработчикът на една от най-харесваните игри в света - League of Legends направи специално изявление, за да обяви това. Всички социални мрежи на компанията и официалният уедсайт на компанията вече са с него. Според блог пост на Riot Games, с времето логото ще получи и по-широко приложение. 

Новото лого разделя юмрука и името на компанията, които до сега бяха сляти в миналата версия. Причината за това според обяснението е, че компанията иска юмрукът да бъде разпознаваем, дори без текст или име. Не че до сега не го разпознавахме добре. 

Разработчиците бяха доста пунктуални по повод на новото лого и относно решението за смяната му. Те не дадоха почти никаква друга информация. 

Riot Games се присъединява към вълната от еспорт организации, които в последно време се ребрандират и показват нови лога, явно така е модерно. Организациите Virtus.pro и  Dignitas представиха своите нови лога през миналата година. Организацията ESL също дебютира с обновен бранд през този февруари.

Повече по темата, ви разказахме в тази статия. ESL промени не само логото и шрифта си, но и цветовете. 

Новото лого на Riot Games можете да видите малко по-надолу в статията. Какво мислите, по-добро ли е от старото?

Прави ми впечатление, че логата стават все по-изчистени с ясни и някак по-остри геометрични форми. На пръв поглед това наистина ги кара да изглеждат по-модерно. Въпреки това, за мен старото лого на Riot Games си остава в пъти по-добро. Въпреки че виждам някаква символика в новото лого, ще ми трябва малко време д свикна с него. Ако пък трябва да съм малко по-крайна бих казала "Защо първо не си оправят играта?" Това, разбира се, само в рамките на шегата, знаем, че подобни коментари не помагат на никого. 

Този коментар, като че ли обобщава доста от написаното до сега в социалните мрежи. 

След 13 години, компанията излиза с ново лого, но феновете, като че ли не го харесват особено. 

Споделете в коментарите кое лого предпочитате или се включете в анкетата ни във Facebook.

 

Източник: esportsobserver

Няма коментари

Напиши коментар