Spotify Premium ще включва и абонамент за Hulu напълно безплатно
Култура

Spotify Premium ще включва и абонамент за Hulu напълно безплатно

Гледат ви се филми и сериали без да плащате допълнителни пари за Hulu?

Имайки Spotify Premium абонамент от $9,99 на месец, то с него вие ще получите също и безплатен абонамент за стрийминг услугата Hulu, но с едничката уловка, че в нея се включват реклами от време на време.

Тази оферта влиза в сила от днес, като ще бъде достъпна за всички вече съществуващи и бъдещи потребители на услугата Premium на Spotify за територията на САЩ.

След последното покачване на цените на Netflix, от Hulu понижиха своя план, включващ реклами, до $5,99 на месец, а сега Spotify потребителите ще могат да спестят още повече, като използват Spotify Premium и получат като бонус и този абонамент в Hulu.

Ако нямате акаунт в Spotify, за да се възползвате от тази оферта, може да се регистрирате от тук сега, след което се уверете, че сте активирали Hulu услугата от страницата "Your Services" в настройките на профила си. От друга страна, ако сте се абонирали за Hulu, но все още нямате профил в Spotify и все пак се интересувате от тази оферта, ще трябва да създадете профил в Spotify, да свържете Hulu акаунта си със Spotify и да анулирате абонамента си в Hulu, за да може следващия месец да бъдете таксувани веднъж само от Spotify. Не забравяйте да анулирате абонамента си в Hulu, иначе ще ви таксуват и в двете услуги!

Та, ако се намирате в САЩ, то вие сте щастливци да имате възможността с 10 долара да използвате две различни услуги, но като всяко хубаво нещо на този свят, то не може да мине без един малък недостатък. В случая той се изразява в това, че възползвайки се от тази примамлива сделка, то вие няма да можете да гледате каналите Showtime и HBO, които се водят премиум канали и които са достъпни в друг план в Hulu. Така че, ако възнамерявате по този начин да се готвите за премиерата на осми сезон на Game of Thrones, то по-добре измислете нещо друго, защото очевидно чрез тази оферта няма да я бъде.

Също така е доста неприятно, че тази сделка не включва онези потребители на Spotify, които вече използват семейния им план Spotify Premium for Family. Още повече, че тази оферта е валидна до 10-ти юни или до изчерпване на количествата. И че е достъпна само за потребители, намиращи се в САЩ.

 

Източник: Spotify

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags