T-Series е първият Youtube със 100 милиона абоната
Култура

T-Series е първият Youtube със 100 милиона абоната

Хайде, честито.

T-Series стана по-разпознаваемо име тук главно заради "войната" за абонати с PewDiePie. Ако само сте чували името, но не сте сигурни какъв точно е канала, нека ви помогна. T-Series е индийска звукозаписна компания. Именно нейният канал в Youtube е първият, който успя да набере 100 милиона абонамента. Това се случва след месеци кампании, през които каналът се състезаваше с шведския ютубър Феликс Шелберг, по известен в публичното пространство като PewDiePie

От Youtube поздравиха компанията в twitter, казвайки че е време Боливуд каналът трябва да намерят място за нов трофей. Знаете, че за различен брой събскрайбъри, Youtube дава различни статуетки на създателите на съдържание. 

T-Series от тяхна страна благодариха на феновете, че са им помогнали да постигнат този резултат. 

През последните месеци каналите и на T-Series и на PewDiePie се разраснаха многократно. Ютюбърът обаче призова за край на антагонизирането на двата кампания и край на битката за трона на платформата миналия месец. Надпреварата започна в края на миналата година, като включваше и дис песен и многобройни мемета. Това, което започна като невинна надпревара, в един момент донесе доста негативни емоции. Ето и какво призова той своите фенове. 

Subscribe to PewDiePie movement started out of love and support, so let’s end it with that.

Това, разбира се е страхотно послание от страна на ютюбъра. Нека също така не забравяме, че в случая компания се състезаваше с един единствен човек. Можем само да му пожелаем още много събскрайбъри, както и желание да прави забавно и интересно съдържание, както и до сега. 

Колкото до T-Series, те записаха името си в историята като първия канал в Youtube с над 100 милиона абонати, за което ги поздравяваме. 

Какво мислите за съперничеството между двата канала и за изхода от "битката"? Споделете в коментарите. 

Няма коментари

Напиши коментар