Топ 5 трейлъри от Е3
Култура

Топ 5 трейлъри от Е3

Кои игри очакваме с още по-голямо нетърпение след Е3? 

Както всяка година, така и сега Е3 ни донесе много интересни новини, както и трейлъри за някои от най-очакваните игри. Повече за самата конференция, можете да прочетете тук. Лично за мен, Ubisoft и Bethesda направиха най-добрите презентации, като тази на Ubisoft беше доста емоционална и запомняща се. Разбира се и други големи компании показаха интересни неща. По-долу съм избрала и най-интересните трейлъри от Е3 според мен. 

GhostWire: Tokyo
Населението на Токио изчезва, в стил Отмъстителите: Краят, а задачата да се преборите срещу мистериозното ново зло и да спасите града е във вашите ръце. Разбира се самите вие ще имате собствени тайнствени и могъщи сили, които да ви помогнат. 


Avengers: Тhe Game
И като заговорихме за Отмъстителите... Въпреки многото коментари относно дизайна на героите и начина, по който те изглеждат, играта ми се струва добре направена. А иначе, повече за реакциите на феновете на Marvel, можете да прочетете тук, а те определено си заслужават да се видят. 


Deathloop
Това е новият проект на Arkane. Това е и моят любим трейлър от целия Е3, главно заради готината история. 


Cyberpunk 2077
Очакваме играта от толкова много време, че по-добре да е добра. Трейлърът е доста готин, а на Е3 видяхме и Киану Рийвс, който е включен в играта.


Watch Dogs: Legion
Вербувайте всеки, когото искате в Лондон и играйте с тях. Всеки има своите способности и история, което ще ви позволи да създадете своя уникален отбор. Очакват ви онлайн co-op мисии, събития и предизвикателства в играта. Целта на всички ни ще бъде да си върнем града. 


Други интересни трейлъри, които заслужават да се видят са на Star Wars Jedi: Fallen Order, както и на Elden Ring

Кой е любимият ви трейлър от Е3? Коя игра очаквате? Споделете в коментарите под статията и както винаги, Have Fun!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар