Всички нови трейлъри на Bethesda от Е3
Култура

Всички нови трейлъри на Bethesda от Е3

С какво ни изненадаха от Bethesda на Е3

Вчера, за пета поредна година, Bethesda направи своята презентация, по време на Е3. Темата на събитието беше "да бъдем заедно" (be together.). Получихме подробности за Doom Eternal,  Wolfenstein: Youngblood, Rage 2 и The Elder Scrolls Online и други. Компанията ни разказа за своята облачна гейминг услуга на име Orion. Като че ли обаче, както и всяка друга година, трейлърите на игри от компанията предизвикаха най-голям интерес. Ето и кой са тези,  които ни впечатлиха най-много. 

Пресконференцията на Bethesda започна с информацията за battle royale mode-а на Fallout 76 наречен Nuclear Winter. Стана ясно и, че първият експанжън на Rage 2 ще излезе по-късно тази година. Получихме също така трейлъри на Doom Eternal, впечатли ме и видеото за Deathloop, както и още много интересни неща. 

Fallout 76


Ghostwire: Tokyo


DOOM

Doom Eternal излиза на 22 ноември 2019г. Ето го и трейлъра на играта. 


Commander Keen 

От компанията са отделили време и внимание и за по-малките, а и за хората като мен, които на всякаква възраст биха играли подобна игра. 

А ето го и трейлъра на играта: 


Deathloop

Това е един от трейлърите, който поне според мен беше доста интересен и показваше ясен сюжет. Определено бих играла тази игра! 


Не забравяйте, че конференцията е в разгара си. Много от големите компании все още не са направили своите презентации, и в следващите часове ни очакват още много интересни новини. 

Кой от трейлърите ви хареса най-много и коя от игрите очаквате с най-голямо нетърпение? Споделете в коментарите!

Източници: E3, polygon

Няма коментари

Напиши коментар