Eminem с нов албум
Музика

Eminem с нов албум

Рапърът пее за президентът Тръмп, наградите Грами и пресата.

Рапърът ни изненада с пускането на новия му албум - "Kamikaze", в четвъртък вечерта или петък (българско време).

 Изображението на албума включва самолет "FU-2" и прилича много на албум на Beastie Boys, от 1986 година. Новият албум има продължителност от 45 минути и има 13 песни. Една от песните ще я чуем в идващия филм - Venom, като главната роля заема Том Харди.

"Kamikaze" е продуциран от Dr. Dre и Eminem.

Два от траковете, с етикет "skit" са с продължителност от по-малко от минута и са записи от гласова поща между Rosenberg и Em. В първата, Rosenberg казва, че е слушал новия албум на Eminem: "Наистина ли ще иронизираш всички, които не харесваш и това, което казват за теб или нещата, по които работиш? Не знам дали това е добра идея, какво ще последва, "Kamikaze 2", албумът, в който отговаряш на всички, които не са харесали албумът, в който отговаряш на всички, които не са харесали предишния албум? Това е хлъзгав наклон, не знам дали е добра идея."

Други личности, които са споменати в "Kamikaze" включват президента Donald Trump и вицепрезидента Mike Pence, наградите "Грами" и пресата.

Това е десетият студиен албум на Eminem, който може да чуете, чрез Apple Music, Spotify, Amazon, iTunes и други дигитални платформи.

Ето и всички песни, които може да чуете в албума:

The Ringer
Greatest
Lucky You (feat. Joyner Lucas)
Paul – Skit
Normal
Em Calls Paul – Skit
Stepping Stone
Not Alike (feat. Royce Da 5’9′)
Fall
Kamikaze
Nice Guy (feat. Jessie Reyez)
Good Guy (feat. Jessie Reyez)
Venom – Музика от филма

Какво мислите? Чухте ли го вече? Оставете ни коментар под статията с вашето мнение.

 

Източник: Variety

Няма коментари

Напиши коментар