Каква музика слушаш, докато играеш?
Музика

Каква музика слушаш, докато играеш?

Ето ги и нашите предложения!

Каква музика слушаш, докато играеш игри?

За някой от игрите, в които е важно да чуваш, например, къде се намират останалите играчи, музиката не е много приложима. Има обаче и игри, на които спокойно можеш да си пуснеш за фон любимия си плейлист.

Освен да слушаш любимите си песни, можеш да разгледаш и нашите музикални предложения. Песните по-долу са правени за различни големи гейминг събития (по-конкретно - League of Legends турнири). 

Понеже съм леко пристрастна към американската банда Imagine Dragons, ще започнем с тяхното парче. “Warriors” е и официалната песен на Worlds 2014. Иначе, песента е част от албума “Smoke + Mirrors” и звучи така:

Следваща e песента на Zedd - “Ignite”, която всъщност е песента от Световния шампионат през 2016г. След като разгледаах останалите проекти на руско-немския изпълнител, (който между другото се казва Антон Заславски) открих и няколко други микса, които си заслужава да се чуят, но да се върнем към “Ignite”, която звучи така: 

Третото предложение е на Against the Current и е от последния Световен шампионат по LОL. Песента се казва Legends Never Die - Легендите не умират и звучи ето така: 

Интересно е и изпълнението на песента на живо на откриващата церемония на Worlds 2017, която беше наистина впечатляваща.

Естествено в интернет има супер много предложения за приятна музика, на която можете да цъкате игри. Дори само като напишете Gaming Music в Youtube излизат стотици часове Dubstep, Trap и всякакви други миксове, така че изберете това, което на вас ви харесва.

Have Fun
 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Worlds 2018 - Групова фаза (крайни резултати)
League of Legends
Интервю със Здравец "Hylissang" Гълъбов

Няма коментари

Напиши коментар