Легендарният Winamp се завръща
Музика

Легендарният Winamp се завръща

Скоро ще имаме възможността да използваме Winamp на телефоните си

Winamp е легендарен музикален плеър, създаден през 1997г. Сега, плеърът ще бъде върнат към живот, като мобилно приложение, през което не само ще можем да слушаме любимите си плейлисти, но и стриймове на радиостанции, подкасти и какво ли още не.

Поддръжката му беше спряна през 2013 година, така че със сигурност всички фенове на Winamp ще бъдат много радостни от новината.

"Ще има изцяло нова версия следващата година, като основата ще си бъде Winamp, но усещането ще бъде много по-завършено." - Alexandre Saboundjian, CEO на Radionomy.

 Планът е да се актуализира Winamp, както за PC, така и за мобилните устройства, за леснота на всички, които обичат музиката. Saboundjian не каза какви услуги ще поддържа Winamp и дали ще се интегрира с Apple Music, Spotify и други платформи.

Няма информация и как точно ще изглежда новата версия. Идеята е да се свързва с гореизброените услуги и да може да се слуша музика чрез тях, но точно как ще стане, все още е мистерия за нас.

Актуализациа 5.8 на Winamp ще бъде пусната тази седмица, а новата версия - Winamp 6 ще бъде пусната през 2019

Спокойно... Ламата е още тука, a Winamp - It really whips the llama's ass!

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Бивш NBA играч става съветник в Gen.G
CS:GO
ESL Pro League Season 8: Седмица 1 (обзор)
Софтуер
Microsoft помага на Linux

3 Коментара

Напиши коментар
 • Xen
  Xen
  Не знам, аз от както си свалих Spotify и си наблъсках музика в отделни плейлисти, забравих за YouTube и Winamp съвсем! Новия Winamp, особено за телефон, е загубена кауза от всякъде. За компютър може и да намери приложение по между другото.
 • DaWizz
  DaWizz
  Winamp - It really whips the llama's ass!
 • Mega_Tron
  Mega_Tron
  4 950 250 фена на Фортнайт харесаха тази новина! (ЛАМАТА
показване на 3 от 3 Коментара