Machine Gun Kelly пусна Eminem Diss, наречен Rap Devil
Музика

Machine Gun Kelly пусна Eminem Diss, наречен Rap Devil

Machine Gun Kelly не остана длъжен на Eminem и пусна diss парче.

През изминалата седмица Eminem ни изненада с новия си албум - Kamikaze, като в една от песните критикува рапъра Machine Gun Kelly.

Всичко започна още през 2012, когато Machine Gun Kelly нарече дъщерята на Eminem "гореща" (от английски - Hot) или с други думи, че тя определено му харесва.

След това MGK и неговите песни спират да бъдат пускани в различни радиа, също така различни хора спряха да правят ревюта на музиката му или както той казва "нещата просто спряха да се случват". 

Преди това да се случи, MGK много пъти е казвал, че Eminem му е бил най-голямото вдъхновение или с други думи той му е бил, като идол, дори веднъж е споменавал пред голяма медия, че "Еминем е най-великият рапър, който все още е сред нас".

В песента "Not Alike", Eminem споменава за коментара на MGK, посока дъщеря му - Hailie и това е само малка невинна част от всичкото, което той изсипва: "But keep commenting on my daughter Hailie."
Със сигурност Eminem все още таи лоши чувства към Machine Gun Kelly, но пък въпреки, че MGK чувства Eminem, като свой идол, то той не остана по-назад и пусна негов diss:

В песента, MGK казва, че Eminem е пуснал diss-а, защото е бил "трезвен и му е било скучно" и също така споменава, че вече трябва да забрави за коментарите, които са били направени през 2012-та. MGK разкритикува и албумите на Eminem, с думите: "Still can't cover up the fact the last four albums as bad as your selfie" или накратко, той казва, че последните му албуми не струват.

Има и още твърде много неща, които MGK казва в новата му песен, но ние не искаме да разкриваме всичко сега, а ще оставим на вас да я чуете и да ни кажете какво мислите по въпроса.

Можем ли да очакваме отговор от Eminem?

Свързани страници

Виж всички
Музика
Eminem с нов албум
Технологии
Apple кола на автопилот в катастрофа

2 Коментара

Напиши коментар
  • UNLNovember
    UNLNovember
    И аз си мисля, че така ще стане :)
  • DaWizz
    DaWizz
    Слимчето ще го зарови с лопатата която държи :D
показване на 2 от 2 Коментара