Jeremy?
На фокус

Jeremy?

Ако харесвате банди като Arctic Monkeys, Radiohead, Coldplay, Red Hot Chilli Peppers, Oasis и Kings of Leon, то със сигурност ще бъдете запленени и от Jeremy?

Да, с въпросителен знак в името, защото съм сигурна, че ще ви харесат. И да, името им идва от песента на Pearl Jam - Jeremy. Още на първата си звукозаписна сесия записват парче, което много им напомня за Jeremy, след което за участие в конкурс бързо трябва да си измислят име. И от там - Jeremy?

Историята на бандата започва още преди 15 години в Каварна с ученическото приятелство между Ерсин Мустафов (вокали, бас) и Ташо Колев (китара). По-късно през 2013г. към тях се присъединяват Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас).

Ако ги попитате, Jeremy? биха определили музиката си като в крак стенденциите на британската и американската рок сцена. Освен с авторските си парчета, са познати  клубната ни сцена с кавър вечерите си, посветени на сиатълската и британската музика.

Групата може да се похвали с участия на престижни фестивали, като The Great Escape в Брайтън, Rock For People в Чехия, а също така с турне из Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин.

"Куин" и Адам Ламбърт избраха Jeremy? да подгреят концертите им в Освиенцим, Букурещ и София.

До тук с кратката визитика. Време е да ги чуете.

Jeremy? в Spotify: https://open.spotify.com/artist/6nsJL5Fuh6b5ZNwH3WWkWS

Няма коментари

Напиши коментар