Live It Up - официалната песен за световното първенство по футбол 2018
Ново

Live It Up - официалната песен за световното първенство по футбол 2018

ФИФА представи днес химна, озаглавен Live It Up.

ФИФА представи днес химна, озаглавен Live It Up. От международната федерация обявиха, че на финала на първенството на 15 юли публиката ще види и изпълнението на живо. Холивудският актьор Уил Смит е сред изпълнителите на официалната песен за световното първенство по футбол. Другите двама са Ники Джам и Ера Истрефи, а продуцент е диджеят Diplo.

"Чест е да бъда поканен да пея на световното. Това глобално събитие събира хора от целия свят да подкрепят, да се смеят и да изживяват магия", каза Смит. Той допълни, че "в крайна сметка искаме просто да видим света да танцува."

Ники Джам е една от големите музикални звезди в Южна Америка. Той определи участието си в песента като "постижение за цял живот". "Не са много изпълнителите, които са имали привилегията да кажат, че са били част от това. Много съм горд и щастлив. Мога да кажа на внуците си - Аз го направих."

Родената в Прищина Истрефи посочи, че е голям футболен фен и че няма търпение световното да започне. Видеото към песента ще бъде представено на 7 юни - седмица преди началото на световното.

ИЗТОЧНИК: NRJ

Няма коментари

Напиши коментар