20 years of Psycho Realm live in Sofia - Mixtape 5
Събития

20 years of Psycho Realm live in Sofia - Mixtape 5

20 YEARS OF THE PSYCHO REALM TOUR
Live in Sofia, Bulgaria
Support: 5 o'clock, Aneliya Akasha, STARTERAs

700 билета за 7 декември Х 25лв са пуснати в продажба. Повече от половината са изчерпани. Ако не се изчерпят до 00:00ч на 6-и срещу 7-ми декември ще са по 30лв ;) Намерете билетите в мрежата на ticketlogic.bg - http://wrongevents.ticketlogic.bg/ & www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar & бар "ПЕТЪК"

https://www.facebook.com/thepsychorealm/
http://www.thepsychorealm.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Psycho_Realm

Едно от големите имена на световната хип-хоп сцена - The Psycho Realm отбелязват 20 години от официалното си създаване с европейско турне, което минава и през София. Датата е 7 Декември, четвъртък, а мястото е добре познатият столичен клуб *Mixtape 5*.

Psycho Realm е латино супер-група, започнала активността си от двамата братя Sick Jacken ( Джак Гонзалес ) и Big Duke ( Густаво Гонзалес ) от края на 80-те години на миналия век. Първата записана песен на групата носи името ‚Scandalous‘ и е издадена в саундтрака на филма ‚Mi Vida Loca‘ през 1994 г. Същата година рап-легендата B-real от световно известните Cypress Hill забелязва двамата братя по време на едно от участията им. Той толкова много се вдъхновята от представянето им, че пожелава да се присъедини към тях като равноправен член на бандата. По онова време Cypress Hill били на върха на славата си и всичко около тях получавало голяма публичност. The Psycho Realm бързо набрали скорост и през 1997г Sony пускат първият им официален едноименен албум, означен като допълнение към семейството на Cypress Hill със специален стикер поставен на обложката. Поради конфликти с лейбъла, братята Гонзалез отпаднали от Sony. Както самия Sick Jacken споменава по-късно: "Машината искаше да ме цензурират. Аз не го направих за тях и те спряха да ни издават." Така, верни на себе си и това, което правят, The Psycho Realm продължили пътя си и основали свой собствен лейбъл - Sick Symphonies.

Месец преди издаването на втория им албум, на 29 Януари 1999г, The Big Duke e прострелян във врата, докато се опитвал да прекрати бой на "Rampart Boulevard" в Лос Анджелис. Случката го оставила парализиран от врата надолу до края на живота му. По късно същата година Sick Jacken издава албума си A War Story: Book I, като в една от песните се включва и B-real. The Big Duke отговаря лично на съобщенията на хилядите фенове и поема почти изцяло работата по мърчандайз-а на групата, докато Sick Jaken от своя страна записва и издава не само свои, но и чужди продукции, и поема отговорността да води хилядите последователи - "войни", които го следват в разбиранията му.

На 7 Декември в голямата зала на клуб *Mixtape 5* The Psycho Realm ще излязат в състав Sick Jacken, Cynic и оригиналният DJ на групата - DJ Resy One.18+
*Клубът не работи с резервации.
*Политика за достъп на непълнолетни:
fb.com/notes/mixtape-5/460087274029935

Няма коментари

Напиши коментар