Изкуството да създаваш игри
Лекции

Изкуството да създаваш игри

Кога: 17 Февруари, 14:00

Къде: Have Fun TV Arena

Вход: 5лв

Как се създава една игра?

Нашите приятели от Юбисофт София ще ни потопят в света на разработката на игри и в рамките на 2 часа ще ви разкажат И покажат как една идея се превръща в игра.

През цялото време ще имате възможността да задавате своите въпроси, като от Юби са ви подготвили и куп награди и изненади!

Създадени през 2006 година, Юбисофт София имат солидно портфолио зад гърба си - от небрежни до приклченски екшън игри като: Tom Clancy’s Ghost Recon® Shadow Wars (3DS), Prince of Persia® Trilogy HD (PS3), Imagine® Fashion Designer (3DS), Prince of Persia® Classics (PSN), Chessmaster® The Art of Learning (DS & PSP), и много други.

В дългия списък на постижения на студиото влизат и разработката на Assassin’s Creed® III Liberation за PS Vita и Assassin’s Creed® Liberation HD за PSN, Xbox Live и PC и успешна колаборация с всички останали офиси на Юбисофт по света с работат по Assassin’s Creed® IV Black Flag™.

След като са основен разработчик на добре приетата от критици и геймъри Assassin’s Creed® Rogue (PS3 & Xbox360), Юбисофт София сега донася своята експертиза в създаването на Assassin’s Creed® Origins.

Няма коментари

Напиши коментар