Полезни сайтове
Полезно

Полезни сайтове

3 сайта, за които сте искали да знаете по-рано

В последните статии ти показахме сайтове за курсове, обработка на снимки, тайм мениджмънт и други подобни полезни неща. След малка почивка, в която да да изпробваш въпросните сайтове и приложения, продължаваме с поредната порция от сайтове, за които сигурна съм, си искал да знаеш по-рано.

Ако се налага да промениш формата на дадено изображение или файл лесно и бързо, можеш да използваш www.Zamzar.com. Трябва просто да качиш въпросното изображение, да избереш формата, който искаш, и да въведеш имейла си. На него, до няколко секунди получаваш изображението в желания от теб формат.

Сайтът www.PrivNote.com е едно добро решение за споделяне на лични съобщения, за по-предпазливите от нас, или просто за забавление. Когато получателят на твоята “лична бележка” прочете съобщението ти, то автоматично се самоунищожава, в стил Джеймс Бонд. 


Сайт номер 3, който е и последен за днес, е именно www.Printfriendly.com. Ако си решил да принтираш дадена страница, но искаш само важната информация, и искаш да си спестиш рекламите и ненужните неща, само копирай URL-a, и вече имаш страницата готова, да бъде принтирана. Сайтът ти позволява и да коригираш страницата, за да принтираш само тази информация, която ти трябва.

Изобравения: Pexels 

Няма коментари

Напиши коментар