Полезни сайтове: 50 Ways to Get a Job
Полезно

Полезни сайтове: 50 Ways to Get a Job

Как да намерим подходящата работа?

От сайтовете, които ни помагат да учим, скачаме директно в дълбините на “зрелия” живот, като ви предлагаме сайта 50 Ways to Get a Job- или в превод, 50 начина да си намерим работа.

Забелязала съм, че след като завършим училище, има един момент, когато не знаем точно какво ще правим с живота си, но вече сме достатъчно големи, легално да си поръчаме бира в бар. Тогава всичко ни изглежда сложно. Започваме да си мислим, как през годините, докато лели, баби и учители са ни давали най-разнообразни съвети за живота, никой всъщност не се е сетил, да ни даде някаква последователност, рамка, система от навици, нещо, което да ни спаси, когато се чувстваме изгубени.  

Сайтът 50waystogetajob e уникална система, която е предназначена точно за тези моменти! 


Целта на приложението е да разбереш къде се намираш в настоящия момент и до къде искаш да стигнеш. 
Практически, упражненията ти помагат да създадеш карта, като си поставиш цел. Сайътът ти дава последователност, и разнообразни варианти на базата на твоите лични предпочитания. Не искам да ви лъжа, ще отнеме време да преминете през етапите и да съставите своята карта. Говоря, за от няколко часа, до няколко дни, които ще се наложи да инвестираш, за да има резултат.  
Минус, отново е, че сайтът е на английски език. Ако имате някакви затруднения с английския можете да използвате някой онлайн преводач. Няма да получите най-коректния превод, но ще разберете смисъла, тъй като обясненията в сайта са написани на достъпен език, без сложни теоретични препратки. Нищо не пречи да опитате. Успех!

Източник: 50waystogetajob

Няма коментари

Напиши коментар