Полезни сайтове: Giphy и Gifs
Полезно

Полезни сайтове: Giphy и Gifs

Дълбоко в GIF Art-а

Въпреки че GIF (Graphics Interchange Format) форматът е създаден преди повече от 30 години, в последните години той се превърна в един от най-популярните формати, които използваме в социалните мрежи. 
Сигурна съм, че си забелязал, че интернет пространството е наводнено от всякакви гифчета, изразяващи почти всички познати емоции и настроения.
И понеже гифчетата се превърнаха в популярна форма на дигитална комуникация, реших да ти предложа два сайта. В първия можеш да избереш от огромна база със забавни анимации, а във втория, можеш да си направиш гифове сам.
Става дума за Giphy и Gifs
 

via GIPHY

Ще се въздържа, да покажа своите произведения на дигиталното изкуство. Въпреки това, препоръчвам сайтовете, защото са супер забавни и безкрайно лесни за използване. Просто си избираш гифче, копираш линка и го поставяш, където трябва.

В Gifs ще се наложи да вкараш малко повече въображение, защото първо трябва да се сетиш за популярно видео/филм/клип, след което да изрежете частта, която ти е нужна. Можеш да добавиш текст, както и ефекти, за да си направиш най-якия уникален гиф, както и да го споделиш с приятелите си. 

Снимки: Pexels, Giphy, Gifs

Няма коментари

Напиши коментар