Полезни сайтове: Pexels и Pixabay
Полезно

Полезни сайтове: Pexels и Pixabay

Открий над 1 милион безплатни изображения с висока резолюция

На повечето от нас ни се е налагало да правим презентации за училище, работа, или просто, за да представим дадена идея. Едно от важните неща за презентирането на даден проект, са качествените визуални материали. 
Да създадеш добра презентация не е особено лесно, особено ако имаш краен срок. Притиснати от времето е трудно да направим свои собствени снимки с добра резолюция и тогава започваме да търсим решение онлайн.. Какво се случва после? След доста изгубено време най-накрая намириме подходяща снимка, но или резолюцията й е ниска, или не можем да я използваме, защото е чужда. 

Ако и ти си бил в подобна ситуация, имаме някои предложения за теб. За да подкрепиш идеите си визуално и по най-добрия начин, можеш да използваш сайта pexels.
Pexels, заедно с още няколко сайта, като pixabay например, ти предлагат безплатни изображения, с високо качество, които легално можеш да използваш. 

Нужно е само да напишеш ключова дума в сърч бара (горе в ляво), след което можеш да избираш от над 1 милион изображения на различни теми, както и да свалиш изображенията в най-подходящия за теб размер.
Pixabay работи по подобен начин, като също така ти дава опция за оптимизиране на търсенето. 
Почерпи идеи за невероятни презентации, с които да спечелиш на своя страна дори и най-големите критици... и не забравяй да правиш всичко, забавлявайки се!

Снимки: www.pexels.com
 

Няма коментари

Напиши коментар