Страшна ли е математиката?
Полезно

Страшна ли е математиката?

Khanacademy - вече на български език

Математика. Звучи малко страшно, нали? Особено ако някъде през годините сте изпуснали или не сте разбрали някои от концепциите, или ако просто не сте учили. В този случай, когато нямате стабилна основа, математиката е наистина страшна (както всяко друго нещо). За тези от вас, които все пак искат да предизвикат себе си и да запълнят, каквото са пропуснали, имам добра новина. KhanAcademy вече е на български език.
Съдържанието в сайта е безплатно, а освен уроците по математика, можете да гледате уроци по химия, физика, биология, програмиране, както и да се подготвяте за различни тестове. Преведени на български за момента са уроците по математика, програмиране и биология.

Трябва просто да се регистрирате, или да влезете с профил от социална мрежа и да изберете предмета и нивото, на което сте. Ако сте учител или родител, просто избирате съответната опция.   

След като изберете курс и го започнете, можете да следите прогреса си, както и да печелите различни баджове! 

You can learn everything!- Можеш да научиш всичко!- това ни казват създателите на сайта още с влизането. Дали това е вярно и страшна ли е математиката, ако имаме добри основи? Опитайте!

Снимки: https://khanacademy.org/

Няма коментари

Напиши коментар