CES 2019: Безжична тонколона, която ти държи бирата
Технологии

CES 2019: Безжична тонколона, която ти държи бирата

Батерия, издържаща 13 часа и стойки, които ти държат бирата. Какво повече да иска човек?

След като вече навлезнаха в пазара на Bluetooth тонколоните с интересни светлини и ефекти, които се активират само с помахване на ръка, Sony започна новото си предизвикателство, което може би е и най-странното на CES 2019.

Sony са на път да направят уникален високоговорител, ставащ за барбекю, за парти, за пейка парти, пикник и разходка в планината (ако може да го носите).

Това е GTK-PG10 и за да оцените продукта по-добре игнорирайте името му.

Тонколоната струва 250 долара и е направена специално за някаква парти дейност, която не се случва у вас, а някъде навън. Но какво е толкова специалното на тази тонколона?

От Sony казват, че "автоматично адаптира аудио настройките, за да оптимизира изпълнението на открито." Батерията издържа до 13 часа, при слушане на музика.


Изображение: Sony

Тонколоната има форма на куб и има вградени дръжки, за по-лесно пренасяне от едно място на друго.

Магията обаче се случва, когато отворите горната част на устройството. Двете "вратички" разпространяват звука по-добре за партита извън домашната обстановка. Интересното е, че същите тези "вратички" имат няколко дупки, които можем спокойно да наречем поставки за чаши за бира, общо четири на брой.

Още нещо хубаво е, че горната част на тонколоната е водоустойчива, така че дори да разлеете бирата си, няма да нараните устройството. Демек, партито продължава!

Безжичната тонколона има и FM радио, ако дори решите да слушате "Радио Северозапад", например. 

За 250 долара ще може да се свързвате с това чудо чрез Bluetooth, USB и AUX. Има и бутон за "MEGA BASS", което е типично за Sony, също така опция за караоке, тоест има и опция да включвате микрофон. Супер яко!

От сега си представям как си я качвам в колата, заминавам за Цигов Чарк, вадя скарата и слагам отгоре кебапчета, кюфтета и мариновани пържоли, с любимата компания и много музика! С риск да се повторя... СУПЕР ЯКО!

Интересно ми е, вие бихте ли дали 250 долара за това чудо на чудесиите, което ще държи бирата, ракията или кой - каквото пие там? Аз лично бих инвестирал в името на добрата музика, караща ме да си сипя още едно... и още едно! И естествено, за доброто настроение!

Напишете вашите отговори в коментарите отдолу! И както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар