CES 2019: Акцентите от тазгодишната конференция до момента
Технологии

CES 2019: Акцентите от тазгодишната конференция до момента

Някои от най-интересните и любопитни новини от CES 2019

Всяка година конференцията събира най-големите технологични компании и ни прави част от едно от най-мащабните събития за технологични иновации в света. Ето ги и някои от по-любопитните новини тази година. 


Harley-Davidson

Вече можете да поръчате новия Harley-Davidson (поне в САЩ). Доставките на новия електрически мотор Harley-Davidson LiveWire започват след няколко месеца, а цената, на която ще бъде ваш е 30 000 долара. Моторът ускорява от 0 до 100 за 3.5 секунди, споделят от компанията.  

Apple

Една от малкото големи компании, които нямат представяне на конференцията, си направи огромен рекламен плакат във Вегас, където всички да я видят. What happens on your iPhone, stays on your iPhone ни казват от технологичния гигант. Посланието носи референции към популярната фраза What happens in Vegas stays in Vegas, а казва и, че данните на потребителите са на сигурно място в iOS. 

Sony

Sony, както и още няколко технологични гиганта представиха новите си телевизори. В случая на Sony видяхме две нови серии и огромни, чудовищно големи дисплеи. И двете нови серии включват един и същ процесор X1 Ultimate като първата вълна от серията Master телевизори на Sony ще има "уникален алгоритъм, специално разработен за 8K, който може интелигентно да открива и анализира всеки обект в картината, което води до изключителни детайли и контрасти". Повече за презентацията, можете да разберете тук

LG пък ни представиха roll-up телевизор. Вижте как точно работи във видеото по-долу.

HyperX 

HyperX определено искат да се докажат, че са добър производител и на други неща, освен RAM на CES 2019, като показаха нова периферия, включително Cloud Orbit S слушалки с микрофон, които използват "magnetic drivers" и технология за проследяване на движението. Какви ще бъдат цените на новите продукти и как изглеждат те, както и какво споделиха от компанията по време на конференцията, научете тук

Google
Google имаше мащабно присъствие на конференцията. Основна част от презентацията на гиганта бяха числата и статистиките. От компанията споделиха, че асистентът на Google ще бъде достъпен и използван на 1 милиард устройства, цифра доста по-голяма от конкурента - Alexa. Асистентът ще обслужва 30 езика в 80 държави. 
Относно плановете на компанията, ще имаме още информация по време на комференцията, както и през февруари. 


Очакваме още новини, като разбира се ще ви държим в течение на случващото се на събитието.  

Няма коментари

Напиши коментар