Двете джаджи, които искам да имам за Коледа
Джаджи

Двете джаджи, които искам да имам за Коледа

Чудите се какво да подарите за празниците, ние имаме решение...

Днес ще разгледаме 2 много интересни джаджи, на които попаднах в интернет и сега ми се иска да ги открия под елхата на Коледа.

Ето я и 1-та:
Asus Zenfone AR

Asus залагат на това, че в близкото бъдеще ще използваме нашите телефони не само за да викаме такси или за видео чат. Zenfone AR, както името му подсказва, е направен за да проследява движение и да се „учи“ от средата около него, за да подкарва „Augmented Reality”, както и „Virtual Reality” апликации.

А какво ще кажете за компютър с големината на кредитна карта?

Компютър с големината на Кредитна Карта от Intel

Докато някои лаптопи и настолни компютри са направени така, че да бъдат подобрявани, Intel обмислят вариант как да подобряваме различните уреди и роботи, които бихме закупили в бъдещето за у дома. Intel's Compute Card, която е с размерите на кредитна карта е мини компютър създаден да бъде лесно инсталиран в „умни“ уреди. Идеята е да се направят уреди, които подлежат на подобрение, като „умни“ хладилници, интернет камери за сигурност и т.н. , като всичко това да става с подмяната на 1 компонент. Мини компютърът има всичко, фундаментално, което има и стандартният настолен компютър, като процесор, оперативна памет, памет за съхраняване на информация и „wireless” технология.

Няма коментари

Напиши коментар