Sennheiser представиха първите си безжични слушалки
Джаджи

Sennheiser представиха първите си безжични слушалки

Скъпи, но пък Sennheiser!

Новите Momentum earbuds ще използват технологията Bluetooth, както може би сте очаквали и ще бъдат чувствителни на допир, така че хората, които ги използват, могат да активират Siri или Google Assistant, само с едно докосване.

При покупка, ще ви бъдат изпратени със зареждаща кутия, която ще ви позволи да ги заредите и после да слушате поне 12 часа, според Sennheiser. Кутията ще бъде с USB-C кабел. Без зарядно, слушалките издържат около четири часа. Ще бъдат пуснати в средата на ноември и ще струват £299.99.

За момента това е всичко, което знаем за слушалките. Със сигурност са на върха на пазара, ако сортираме по цена. Дори SoundSport Free на BOSE са по-евтини от горепосочените, като говорим за $250 - $300. Само Bragi Dash Pro е около $300, но те включват допълнителни екстри, като "проследяване на активността" и "превеждане от друг език на момента".

Има варианти Sennheiser да намали цената, за да може да се конкурира на пазара с другите производители, но пък кой знае... Може слушалките да са страхотни!

 

 

Източник: TheVerge

Няма коментари

Напиши коментар