Новата конзола на Atari е достъпна за предварителна поръчка
Хардуер

Новата конзола на Atari е достъпна за предварителна поръчка

Няма да бъде доставена преди средата на 2019-та година.

Atari позволява на своите фенове да си поръчат предварително тяхната ретро конзола VCS. 

Тя има дизайн като на Atari 2600 Video Computer System, а два модела ще бъдат достъпни за предварителна поръчка. "Collector's edition" с дървена предница е достъпна за $299 а "black Onyx edition" струва $199.

 

И 2-та модела плюс техните джойстици може да поръчате ексклузивно от AtariVCS. От Atari обявиха, че плануват да изпратят конзолите чак средата на 2019-та година.

Конзолата на Atari е направена да изглежда ретро, но двигателят е направен от модерен хардуер! Atari си партнира с AMD, за да направят персонализиран процесор за VCS, а конзолата има операционна система Linux, за може да се играят хем класическите Atari игри, хем някои PC игри. Конзолата ще поддържа 4K резолюция, HDR и игри с 60fps. Също така включва вграден Wi-Fi, Bluetooth 5, USB 3 Port, и място за допълнителна памет. Ще може да свързвате USB Controllers, мишка и клавиатура, уеб камера, микрофони, тонколони и слушалки.

Atari ще пратят VCS, заедно с Atari Vault, която включва над 100 класически игри. Asteroids, Centipede, Breakout и Gravitar са само част от тях.

Вие бихте ли закупили това произведение на изкуството? Ако отговорът е "да", то в такъв случай - Have Fun!

 

Източник: TheVerge, AtariVCS

Свързани страници

Виж всички
PUBG
PUBG 1.0 Update #14
PUBG
PUBG Corp. съдят Fortnite

Няма коментари

Напиши коментар